– Det har været en fantastisk start for os på Hotel Klippen, og det har udviklet sig til virkelig meget, men i takt med at der er kommet flere og flere mennesker, har vi også erfaret, at det er svært at lave en stor produktion, simpelthen fordi køkkenet er lavet til noget andet, siger han.
Siden januar har han derfor ledt efter en ny lokation i byen, og det er blevet fundet i en sidebygning til Therns Hotel på adressen Brøddegade 31. Therns Hotel er ligesom Hotel Klippen ejet af Jannie og Martin Thorborg, og de har givet Daniel Bønløkke frie hænder til at renovere og indrette det nye sted.
Den seneste måneds tid er der blevet lagt klinker og renoveret gulv, og planen er, at en væg skal males blå, og der skal være en stor brændefyret ovn, hvilket ikke har været muligt på Hotel Klippen.
– Vi er stadig i gang med renoveringen, og vi regner med at åbne om to til tre uger. Jo før jo bedre, siger Daniel Bønløkke, som oplyser, at Ma Teo indtil da fortsat vil have åbent på Hotel Klippen.