Lokalt transportfirma får initiativpris
Overrækkelse af FDE Fondens Initiativpris hos BHS Logistics A/S. Jens Iwer Petersen (Formand, FDE Fonden) og Morten Studsgaard (adm. direktør, BHS Logistics A/S). Foto: FDE Fonden

NYHED | BORNHOLM
3. NOV 2021 • 11:53
Holger Larsen
Journalist

Lokalt transportfirma får initiativpris

FDE Fonden fremhæver blandt andet, at BHS Logistics har distribueret millioner af vaccinedoser ud til danskerne.

FDE Fonden har uddelt sin Initiativpris 2021 til BHS Logistics A/S i Rønne.

Prisen blev overrakt til virksomhedens administrerende direktør, Morten Studsgaard, ved et arrangement på firmaets hovedsæde i Rønne. Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen sagde i forbindelse med overrækkelsen, at FDE Fonden gerne vil fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere transportbranchens virksomheder.

– BHS Logistics har i alle årene været dybt respekteret i transport- og logistikbranchen og løbende været innovative og udviklet nye specialer. Herunder er I ikke mindst blevet kendt som en af Danmarks førende pharma-transportører. Vi kan alle huske, da de første vaccinedoser mod Covid-19 ankom til Danmark i slutningen af december sidste år, og at det var BHS Logistics, der stod for distributionen fra Statens Serum Institut til de danske regioner. I har siden på en professionel måde distribueret millioner af vaccinedoser ud til danskerne, hvilket fortjent har givet jer megen positiv omtale og anerkendelse, sagde formand Jens Iwer Petersen.

Han roste BHS Logistics A/S for deres kontinuerlige udvikling af virksomheden.

FDE Fonden blev etableret 1. november 2009 og er stiftet af ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport.

 

FDE Fondens Initiativpris

FDE Fondens Initiativpris uddeles én gang årligt, og prisen består af et legat på 50.000 kroner, et diplom og en statuette.

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses-/forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

 Flere nyheder