Man skal ikke vente på sin mad
Cafeteriet og de øvrige kommercielle aktiviteter i det prisbelønnede besøgscenter har haft en turbulent tid siden åbningen i 2018.
Kadeau lagde som de første forpagtere hårdt ud med et ambitiøst turistkoncept, Bobba Bella, som slog dørene op i maj 2018. Halvandet år senere, i oktober 2019, smed Michelin-stjernerne håndklædet i ringen og indså, at de havde gabt over for meget, og Mie og Klaus Juhl, som i forvejen drev hotellerne Abildgaard og Friheden i Tejn, tog over og drev Brohuset videre i et år, indtil erhvervsmanden Michael Møller overtog i september 2020.
Efter to år med Møller ved roret er det nu blevet Benny Schous tur til at prøve lykken i besøgscentret med den ubetalelige udsigt op til den smukke borgruin, der troner på den anden side af dalen.
Tiden med gourmetburgere er endegyldigt forbi, afslører Benny Schou. Caféen er den, der skal bære forretningen igennem med hurtige ekspeditioner, hvor man ikke skal vente hele og halve timer på sin mad, og i dag kan man få salat, sandwich og fiskefilet med pomfritter, samt selvfølgelig kaffe, sodavand, is og kage.