Den nye forpagter vil udnytte stedets fulde potentiale

Den nye forpagter vil udnytte stedets fulde potentiale
Benny Schou vil sætte aftentimerne i spil for at lokke flere mennesker ind i Brohuset. Det gælder både events, som trækker turister til, men den nye forpagter har også planer om at lokke et helt nyt segment til Hammershus. Erhvervslivet. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 14. MAR 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
14. MAR 2023 • 05:30

Benny Schou er ikke skræmt ved tanken om at overtage et etablissement, der har haft tre forpagtere på fem år. Planen er at udvide Hammershus besøgscenterets åbningstider og tiltrække et nyt kundesegment.

Benny Schou er ny forpagter på Brohuset – det fem år gamle besøgscenter ved Hammerhus – og den erfarne restauratør lægger hårdt ud. Besøgscenteret ejes af Naturstyrelsen, og selv om han ifølge kontrakten først skal åbne dørene 1. april, kan man hele marts besøge caféen og få sig en sandwich og en kop kaffe fra fredag til søndag.

Det er der flere, der benytter sig af denne fredag formiddag, hvor Tidende kigger forbi. Børnefamilier, turister og andre gæster passerer forbi shoppen og bevæger sig ned mod det store cafeterie, der allerede har nået at have tre forpagtere, inden Benny Schou tog over i januar.

Benny Schou og hans kone Charlotte Koefoed vender med Brohuset tilbage til det nordbornholmske, for de to var fra 2002 til 2012 forpagtere på Hotel Pepita og Hotel Sandvig Havn i henholdsvis ti og fem år. Efterfølgende rykkede de til Sydbornholm og tog ti år som forpagtere på Hotel Balka Strand. Da det blev solgt i 2022, var det tid til at tage fremtiden op til revision, fortæller Benny Schou.


Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her