Butikken er solgt efter lang tid på markedet

Butikken er solgt efter lang tid på markedet
Ditte Kristensen har drevet Hasle Stof & Hobby i 23 år. Nu er det snart slut og fremover handler det om at drive bed and breakfast. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 18. APR 2023 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. APR 2023 • 05:30

Den nye ejer overtager ejendommen med både bolig og butik den 29. april.

Familien Kristensen har solgt ejendommen Storegade 84 i Hasle, hvor Ditte Kristensen i 23 år har drevet butikken Hasle Stof & Hobby.

Den nye ejer overtager ejendommen med både bolig og butik den 29. april, men Ditte og Peter Kristensen lejer sig ind til udgangen af juli. Det giver Ditte Kristensen god mulighed for at afvikle butikken, hvor hun siden efteråret 2022 har holdt ophørsudsalg. Nu er det ikke kun varerne, men også butikkens inventar, som er til salg.

Ejendommen har været til salg i fire og et halvt år, og Ditte Kristensen glæder sig over, at det endelig er lykkedes at sælge. Men egentlig kommer det også til at passe ganske fint med de to yngste børns skolegang på Bornholm.

Ditte og Peter Kristensen flytter tilbage til Jylland, hvor de ejer en bed and breakfast – Oasen Viborg. Peter Kristensen, der i mange år har arbejdet i Fiskerikontrollen på Bornholm, er allerede flyttet til et tilsvarende job i Kolding.

Der foreligger endnu ikke oplysninger om, hvilke planer den nye ejer har for ejendommen Storegade 84 og butiksdelen. Ejendommen blev udbudt som en rummelig villa med gode erhvervsmuligheder, men en ny ejer har mulighed for at nedlægge erhvervsdelen og ændre den til bolig.