Anders' selskab har 12.000 abonnenter – og får en gazellepris i dag

Anders' selskab har 12.000 abonnenter – og får en gazellepris i dag
Siden firmaets start i 2015 er Greenspeak vokset meget, og Anders Bøgeløv Jensen håber på at få resten af Danmark med på vognen også. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 8. DEC 2022 • 05:30
NYHED | ABONNENT
8. DEC 2022 • 05:30

I 2013 fik Anders Bøgeløv Jensen en idé om at skabe en virksomhed, der donerede hele sit overskud til velgørende organisationer. I dag har teleselskabet Greenspeak 12.000 abonnenter, som hvert kvartal beslutter, hvilke organisationer, der skal have virksomhedens overskud, og torsdag modtager de en gazellepris.

For ni år siden havde Anders Bøgeløv Jensen lige fået sin anden søn og en rigtig god idé. Siden da er han flyttet til Bornholm, har plantet 1000 træer i sin baghave og er blevet formand i ØkoBornholm, men lige nu skal det handle om det, der skete for ni år siden, og det der sker torsdag.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her