Rønne Havn – i samfundets interesse

Rønne Havn – i samfundets interesse
Rønne Havn skal gøre sit bedste for at have en god og tæt dialog med naboerne, skriver havnens kommunikationschef. Foto: Rønne Havn
KOMMENTAR | ABONNENT | 21. SEP 2023 • 19:00
Af:
Jesper Jürgensen
kommunikationschef Rønne Havn A/S
KOMMENTAR | ABONNENT
21. SEP 2023 • 19:00

Udviklingen og væksten på Bornholm er afhængig af at have en fremtidssikret havn som kan sikre gods og passagerer kan komme til og fra øen. Men udviklingen medfører også, at havnens aktivitetsniveau ændres og stiger. Det kan påvirke omgivelserne, og havnen skal derfor gøre sit bedste for at have en god og tæt dialog med naboerne.

Blandt de mange virksomheder som driver forretning relateret til havnen i Rønne, har der i de seneste 14 år været en vækst i antallet af arbejdspladser på øen. I samme periode har den samlede jobskabelse på øen som helhed været faldende. Det er en positiv udvikling for Bornholm, at der kan tiltrækkes og skabes nye arbejdspladser.

I Rønne Havn foretager vi i de her år store milliardinvesteringer, der sikrer Bornholm en moderne og tidssvarende havn nu og for de kommende generationer.

Men fremtidssikringen af havnen gør også, at især udvalgte naboer kan opleve et nyt og stigende aktivitetsniveau. Pludselig er vindmøllekomponenter hverdag på havnen, og der anløber flere og anderledes skibe.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning