Testcentrene manglede næser at pode
1.875 var tallet for antal testede på de fem centre torsdag den 17. juni. Fredag den 18. juni lød tallet på 1.923 og lørdag den 19. juni blev 1.679 testet.

| GRATIS
20. JUN 2021 • 19:30
Af: Sofie Møller

Testcentrene manglede næser at pode

FOLKEMØDET

– På trods af ekstra besøgende på øen, har der ikke været et øget antal, der er blevet testet, siger Luna Lundsgaard, der er testcenteransvarlig på Bornholm for Copenhagen Medical.

Under Folkemødet havde man skaleret op med ekstra podere og forlængede åbningstider i lyntestcenteret i Allinge, da man forventede et stort pres. Men de 450, det var muligt at pode i timen, blev aldrig nødvendigt, fortæller Luna Lundsgaard.

– Vi har i hvert fald haft rigeligt med mandskab, der har haft det varmt, og som har stået klar og gerne ville have lidt flere næser at pode. Men better safe than sorry, så på den måde har det været fint, siger hun.

Selvom de mange, nye hyrede podere ikke har haft meget at se til under Folkemødet, skal det nok komme på et senere tidspunkt, mener Luna Lundsgaard.

– Nu kommer turisterne om en uges tid, og vi forventer bestemt, der bliver rigeligt at lave i løbet af sommeren, siger hun.

Copenhagen Medical skalerer igen ned i testcentret i Allinge, hvor der fra mandag vil være normale åbningstider fra klokken 8.00 til 20.00

 


Tallene for antal testede på de fem centre i dagene for Folkemødet:

Torsdag den 17. juni: 1.875

Fredag den 18. juni: 1.923

Lørdag den 19. juni: 1.679

 

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder