Sound of Summer-jubel  over ny publikumsgrænse
Arkivfoto: Semko Balcherski

| GRATIS
17. JUN 2021 • 18:10
Af: Torben Østergaard Møller

Sound of Summer-jubel over ny publikumsgrænse

KONCERT

Folkene bag Wonderfestiwall meldte for nylig ud, at de sammen med Musikhuzet Bornholm og TV 2/Bornholm ville lave en udendørs todageskoncert oppe ved Hammershus med i alt 10 store navne på plakaten i weekenden den 6.-7. august – og det var en lidt slukøret treenighed, der kunne konstatere, da Folketingets genåbningsaftale blev udmeldt, at der ville være et publikumsloft på 2.000 tilskuere.

Men torsdag lød en ny udmelding, idet loftet hæves til 5.000 i perioden fra den 1. juli og til 15. august.

Det vækker jubel hos arrangørerne.

– Det er en fantastisk god nyhed, siger Peer Kofoed Andersen, kunstnerisk leder i Musikhuzet.

– Det er simpelthen så dejligt, at vi kan få lov at samle så mange mennesker. Det har også være lidt af en gyser for os, for vi startede med at lægge det her arrangement i starten af juli, for tilbage i maj så det ud til, at den 1. august ville være skæringsdatoen, så da de kom ud den 10. juni og sagde, at fristen blev den 15. august, stod vi pludselig med et arrangement, som var gearet til flere end de 2.000, som altså blev loftet. Men nu er der virkelig lagt i ovnen til en folkefest, og det glæder os! Vi sender også en stor tak til vores brancheforening, som har lagt pres på.

– Og nu glæder vi os virkelig meget. Det er 1.000 gange sjovere, end at få at vide, at vi eventuelt kan få kompensation, at lave rigtige koncerter for rigtige mennesker.

Kan I nu løfte arrangementet til 5.000 publikummer?

– Det vil vi bruge de nærmeste par dage til at afdække. Hver gang, vi laver en ny sektion, skal vi både etablere en bar, toiletter og entreforhold, så vi skal finde ud, hvad der er muligt. Men den her nyhed med, at vi bare kan bygge på op til 5.000, er simpelthen så fint. Vi har tidligere set til Fair Trade-koncerterne, som blev lavet i det samme område, som vi skal bruge, at sådanne koncerter kan samle rigtig mange gæster, og vi synes, vi har et skønt program.

Ja, ærlig talt, se selv:

• Fredag: Suspect, Scarlet Pleasure, Medina, Drew Sycamore og Ericka James.
• Lørdage: Carpark North, TV-2, Jung, Aksglæde og Maddy.

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder