Privatskole cykler sig til 45.000 kroner

Privatskole cykler sig til 45.000 kroner
100 elever på Sydbornholms Privatskole kørte penge hjem til skolens legepladsprojekt. Foto: Sydbornholms Privatskole
NOTITS | 13. SEP 2023 • 13:34
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
13. SEP 2023 • 13:34

Sydbornholms Privatskole samlede penge ind til legepladsprojekt.

Det er ikke kun i Spanien, der bliver cyklet for fuld kraft i disse dage. Det gør man også i Pedersker, hvor eleverne på Sydbornholms Privatskole satte nye standarder for engagement og fysisk udfoldelse, da de deltog i årets sponsorcykelløb, Tour de Sydbornholm. Det fortæller skolen i en pressemeddelelse.

På to timer skulle eleverne køre så mange omgange som muligt, og for hver kilometer kørte de flere penge hjem til skolens legepladsprojekt. I alt cyklede de 100 deltagere 1.880 kilometer, hvilket svarede til over 45.000 kroner.

Andreas, Nicolai og Bertram fra mellemtrinnet og udskolingen cyklede hver i alt 37,5 kilometer, og Atlas i 1. klasse cyklede hele 30 kilometer på to timer og vandt en præmie for indskolingen. Samtidig blev Tobias fra 8. klasse hyldet for at have skaffet flest sponsorer til løbet.

– Det har været en skøn dag, og vi er dybt taknemmelige for det utrolige engagement fra vores elever, hjælpere og arrangører. Også en stor tak til de mange sponsorer, der har støttet løbet og skolen, siger Jeanett Tankred i pressemeddelelsen.

Der blev cyklet til ved Sydbornholms Privatskoles sponsorcykelløb, hvor eleverne kørte 1.880 kilometer. Foto: Sydbornholms PrivatskoleHVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?