Mulighed for vinterligt vejr

NOTITS | DAGENS VEJR | 21. NOV 2023 • 06:21
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | DAGENS VEJR
21. NOV 2023 • 06:21

Det vil føles koldere, end det er.

Der er næsten chance for sne i dag. Det fortæller DMI i regionaludsigten for Bornholm, som peger på en skyet dag med mulighed for enkelte byger, som kan være med slud – altså en blanding af regn og tøsne. Ifølge udsigten er det sidst på aftenen, bygerne kan komme.

Ifølge meteorologerne lander temperaturerne mellem tre og fem grader, men det vil føles som mellem nul og minus en. Vinden bliver let til frisk vind fra øst og nordøst, og ved øst- og nordkysten kan det tidvis blive op til hård vind.

Solen står op klokken 7.42 og går ned klokken 15.48, men den kommer nok ikke til at vise sig så meget, da det ifølge DMI kun er klart vejr omkring klokken 19.

I nat bliver det mest skyet med enkelte regn- og måske sludbyger. Temperaturen falder til mellem frysepunktet og to graders varme, og vinden aftager efterhånden og bliver svag fra skiftende retninger.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning