Heraf er de fleste fragtet til øen med sejlskib uden brug af diesel. Alle vine er fra sydfranske vindistrikter i Middelhavsstrækket og er lavet som naturvine uden tilsætningsstoffer.
Og det er noget, som kunderne i stigende grad efterspørger, mærker Maria Gill Larsson.
– Vi kan se, at der er en kæmpe interesse for ikke bare økologisk vin, men også naturvine, der er lavet uden kemikalier. Der må jo gerne være tilsætningsstoffer i økologisk vin, så vores vin er skridtet videre, fortæller Maria Gill Larsson, der især har lagt mærke til interessen for naturvine er steget under coronakrisen.
– Holdningsmæssigt så tror jeg, at folk er trætte af de overmanipulerede, industrielt fremstillede fødevarer. Folk vil gerne have noget, der er ordentligt og rent, og måske har coronakrisen givet folk mere tid og ro til at tænke over, hvad der er vigtigt, og hvad man gerne vil prioritere - og det kan jo blandt andet være, hvilke produkter man køber, siger Maria Gill Larsson.