Kvinde faldt og slog hovedet i høj sø
Arkivfoto: Berit Hvassum

FÆRGER | ØSTERSØEN | GRATIS
30. JUL 2021 • 10:34
Torben Østergaard Møller
Journalist

Kvinde faldt og slog hovedet i høj sø

Den kraftige blæst har fredag medført ændringer i Bornholmslinjens fartplan mellem Rønne og Ystad.

Max er taget ud, og i stedet er Povl Anker indsat, og både den og Express 1 sejler med forsinkelser, oplyser rederiet.

Ydermere viser følgende hændelse ombord på Express 1's første afgang fra Rønne fredag morgen, at det kan være en god idé at lytte til kaptajnens instruktioner i højttalerne:

– I hårdt vejr, som vi har i dag, siger kaptajnen til passagererne, hvornår det er bedst at blive siddende på sin plads, for der er jo specielle steder undervejs på ruten, hvor man ved, at færgen vipper mest. Det gjorde han også på denne tur, men der var alligevel en kvinde på cirka 60 år, som skulle i kiosken og købe cigaretter, og hun faldt og slog baghovedet, siger pr- og kommunikationschef Jesper Maack.

– For at være helt sikker på, at hun var okay og eksempelvis ikke havde fået en hjernerystelse, efterlyste man over højttalerne en læge, og der var både en læge og en sygeplejerske, der meldte sig. De kom og kiggede på kvinden, og der var ikke som sådan noget galt, hun var ved godt mod, men det er da en påmindelse om, at der er vigtigt at lytte efter, hvad kaptajnen siger i højttaleren, for han ved, hvor det er værst.Flere nyheder