Efter tiden på Als var Inge lærer på Holte Gymnasieskole indtil de i 1971 valgte at flytte til Bornholm. HC blev sognepræst i Rønne Kirke, og Inge var ulønnet sognemedhjælper, lærer på Østre Skole og mor til fem.
Inge og HC udviklede sammen “værkstedsgudstjenester#, der foregik hver måned. Der blev oprettet både drengekor, blokfløjteorkester og rytmisk band. Side om side med den gamle salmeskat blev også helt nykomponerede salmer sunget ind og afprøvet i ”værkstedet”. Og de fleste af disse nye salmer finder man i øvrigt i salmebogen i dag. Parret brugte den tids PowerPoint-projektor, en overhead, hvor alle tekster og illustrationer kom op på storskærm for såvel optrædende som menighed.
Kirken summede af liv og var oftest stuvende fuld til disse arrangementer. Det blev en kæmpe succes, som fortsatte i 15 år. Værkstedsgudstjenesterne blev et musikalsk springbræt for over 500 unge mennesker, der blev opmuntrede til at spille og synge og blev fortrolige med det kirkelige univers. Mange fik således deres musikalske debut i kirken, og nogle blev fremragende musikere. Det gjaldt i bund og grund også os søskende, som alle spiller den dag i dag, og hvor både Signe og Jakob er professionelle musikere, mens Steffen, Johan og Ageha Prem har optrådt på musikalske scener i forskellige sammenhænge.
Da Inge midt i halvfjerdserne fik mulighed for at læse særteologi, tog hun springet væk fra lærergerningen, og blev ordineret som præst i 1977. Inge blev så hjælpepræst for HC og var utrolig populær i byen, hvor hun med sin humor og åbne sind fik stor tilslutning - også over køledisken i supermarkedet, eller med nissebørn i snor gennem alle byens butikker til jul. Det kirkelige skulle holdes på et niveau hvor alle følte sig velkomne, uden at det på nogen måde blev plat.
Dengang var der ikke sognegårde, og vores hjem var gennem tiderne centrum for en række arrangementer. Det gjorde sig også gældende i Rønne, hvor Inge hurtigt kunne skaffe plads til et halvt hundrede personer. Ja, vores hjem var ofte en smeltedigel hvor lokale personligheder, som mesteren i det bornholmske sprog Leif Henriksen, bilforhandler Poul Ferdinand Jørgensen, borgmester Johannes Schou, Provst Viggo, Poul Bidstrup og Malle Rosenmeier kunne udfolde sig. Endvidere nød mange foredragsholdere godt af det åbne hjem, hvor vi særligt husker Herdis og Johannes Møllehave og Anne Sophie Seidelin.