I morgen kan man komme på påskeskattejagt

I morgen kan man komme på påskeskattejagt
Knuds Kirke inviterer til påskeskattejagt og åben kirke. Arkivfoto: Allan Rieck
| 1. APR 2021 • 07:09
Holger Larsen
Journalist

1. APR 2021 • 07:09

HØJTID

Langfredag den 2. april går startskuddet til Sct. Knuds Kirkes påskeskattejagt. Sognemedhjælper Christina Ambrosen har tilrettelagt en lille påskeskattejagt, og hun håber, at mange, der gerne vil have lidt frisk luft og samvær, kommer til kirken og deltager.

Hele familien kan deltage og være aktive både fysisk og mentalt. Ingen behøver at have tomgangssamvær hjemme, skriver menighedsrådet i en pressemeddelelse.

Man kan komme, når det passer den enkelte bedst, i tidsrummet klokken 11-14. Det foregår på kirkegården ved Sct. Knuds Kirke, hvor man går rundt til de enkelte poster.

Der være lidt påskeguf, juice og kaffe at hygge sig med, mens man finder posterne – nogle opgaver og lidt om påskens begivenheder for snart 2.000 år siden.

Det vil være muligt at være med i påskeskattejagten i hele påsken, idet posterne med opgaver og information vil være der til og med 2. påskedag den 5. april.

Efter påske kåres vinder af konkurrencen med en præmie.

Kirken inviteret også til åben kirke. Alle, der savner blot at sidde stille til refleksion, eftertanke eller bøn i kirkerummet, har mulighed for dette. Der er åbent langfredag den 2. april klokken 11-14.

Kirken oplyser, at man følger coronarestriktioner på max 50 personer til udendørs aktivitet og 15 personer inde i kirken.