Hundredvis af børn løber
Næsten 1.000 børn er tilmeldt Bornholms børn løber. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

MOTION | BORNHOLM
8. OKT 2021 • 07:20
Henrik Nielsen
Journalist

Hundredvis af børn løber

Næsten 1.000 børn står klar til start, når arrangementet Bornholms børn løber skydes i gang. Det fortæller de stolte arrangører hos Red Barnet Bornholm og Red Barnet i en pressemeddelelse.

De knap 1.000 børn er blandt andet samlet fra Svartingedal Skole og Paradisbakkeskolen og sætter den 15. oktober fokus på børns samvær, sundhed og trivsel. Dagen byder på præmier og underholdning for alle børn.

– På Red Barnet Bornholms vegne er jeg rigtig glad for og stolt af, at vi har stablet arrangementet på benene, siger formand Martin Jensen i pressemeddelelsen.

Det er første år med Bornholms børn løber, og det er lykkedes at samle cirka en tredjedel af de bornholmske folkeskoleelever.

– Vi har haft en god dialog med skoler og erhvervsdrivende med henblik på at finde ud, hvad der kan lade sig gøre. I år har det resulteret i, at blandt andet Svartingedal Skole og Paradisbakkeskolen deltager i et arrangement, der sætter fokus på børns samvær, sundhed og trivsel. Det kan ikke overdrives, hvor vigtigt dette fokus er ovenpå lange perioder med coronanedlukning, lyder det fra Martin Jensen.

Bornholms børn løber er en særudgave af Venskabsløbet, der er et løb for børn og unge, som sætter fokus er på børns sundhed, samvær og trivsel. I år er mere end 50 skoler og 13.000 elever på landsplan tilmeldt løbet.Flere nyheder