Brændesgårdshaven åbner med coronakrav

Brændesgårdshaven åbner med coronakrav
Arkivfoto: Berit Hvassum
| 6. MAJ 2021 • 12:00
Henrik Nielsen
Journalist

6. MAJ 2021 • 12:00

Opdateret torsdag klokken 12.45. Tidligere fremgik det, at haven åbner lørdag.

ERHVERV

Coronapas, id og mundbind er noget af det, man skal huske, hvis man har lyst til en tur i Brændesgårdshaven, når den åbner søndag. Derudover gælder de velkendte regler om afstand til andre, grænser for antal kunder i butikkerne og brug af håndsprit.

– Overholder man som gæst ovenstående, så kan man have en sjov dag i Brændesgårdshaven, som samtidig er sikker, fortæller direktør Timmi F. Nielsen i en pressemeddelelse.

Det er en mangeårig tradition, at lokale motorcyklister kører i samlet flok fra Store Torv i Rønne til Brændesgårdshaven, men ligesom sidste år kan det ikke lade sig gøre i år. Derfor har man inviteret alle, der skulle have lyst til at lufte deres motorcykel til at komme ind og parkere helt inde i haven.

Vinteren er endnu engang gået med at forny og forbedre, fortæller direktøren.

– Vejret her i foråret har dog givet os lidt udfordringer, dels med de lave temperaturer og dels med alt den nedbør, vi har fået. Det betyder, at vi ikke kan nå alt det, vi gerne ville, inden vi åbner, men vi fortsætter arbejdet efter åbningen, så snart vejret tillader det. Flere af dyrene har allerede fået unger, og de venter alle sammen på, at der kommer gæster i haven, siger Timmi F. Nielsen.

De nærmere coronakrav fremgår af Brændesgårdshavens hjemmeside.