Bornholm er med i populær julekalender

Bornholm er med i populær julekalender
Svaneke Bryghus har en øl med i den populære julekalender med specialøl i "Natholdet". Pressefoto
JUL | SVANEKE | 30. SEP 2021 • 10:35
Henrik Nielsen
Journalist
JUL | SVANEKE
30. SEP 2021 • 10:35

Svaneke Bryghus har en øl med i årets julekalender i "Natholdet".

I en årrække har Josephine Chavarria Højbjerg været det bornholmske indslag i mange danskeres jul, når hun har spillet titelrollen i TV2's julekalendere om nissepigen Tinka. I år holder Tinka en pause, men derfor er Bornholm alligevel med i en populær julekalender.

Svaneke Bryghus er således udvalgt til årets julekalender i Anders Breinholts underholdningsprogram "Natholdet".

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Natholdets Julekalender blev sendt første gang i 2017, og sidste år kunne man som seer hjemme i stuen smage med på de samme øl, som Anders Breinholt, musiker Søren Rasted og ølekspert Carsten Berthelsen smagte på tv. Det kan man igen i år, og bag en af lågerne gemmer der sig en øl fra Svaneke Bryghus.

– Vi synes, at Natholdets Julekalender på en sjov og humoristisk måde er med til at sætte fokus på de mange forskellige bryggerier og deres øl, og dermed er den med til fortsætte den danske ølrevolution. Det er vi hos Svaneke Bryghus rigtig glade for at få lov til at bidrage med i årets kalender, og forhåbentlig kan vi være med til at give både værterne og resten af Danmark en god oplevelse fra Bornholm, siger salgschef Martin Westh-Hansen hos Svaneke Bryghus i pressemeddelelsen.

Det er Craft Makers Collective og Natholdet, der samarbejder om at lave en kasse med alle de øl, som de tre herrer sætter til livs på tv, og det er Carsten Berthelsen, der har udvalgt de bryggerier, som han har ønsket at have med i årets kalender. Det er hemmeligt, hvilke øl der rent faktisk er med i kalenderen

FÅ ABONNEMENT