Badmintonspillere i Søndermarkshallen om testcenter: Vi er dybt forundrede og skuffede

Badmintonspillere i Søndermarkshallen om testcenter: Vi er dybt forundrede og skuffede
Flemming Pettersson modtog i april DGI Bornholms idrætslederpris for sit engagement i Knudsker IF. Arkivfoto: Jacob Jepsen
| 3. MAJ 2021 • 17:26
Jakob Nørmark
Journalist

3. MAJ 2021 • 17:26

Hos Knudsker IF’s badmintonafdeling bliver nyheden, om at Søndermarkshallen fortsat vil være optaget, ikke vel modtaget.

– Vi er dybt forundrede og skuffede, siger formand Flemming Pettersson.

Han har mandag formiddag fået oplyst, at hallen skal bruges som testcenter af Copenhagen Medical sommeren over.

– Vi kan ikke forstå, at de ikke har kunnet finde et andet sted at være, når de har haft så længe til det.

Copenhagen Medical fortalte i april, at de ledte efter andre lokaler af hensyn til idrætslivet, men det er tilsyneladende ikke lykkedes.

Forstærket spilleønske

Badmintonklubbens seniorspillere, der igen må spille indendørs fra på torsdag, havde set frem til at finde ketsjerne frem igen. Nu må de tage til takke med tider i Rønne Idrætshals træningshal.

– Vi spiller helt indtil skolernes sommerferie. Det er klart, at ønsket om at spille er væsentligt forstærket, når spillet har ligget stille siden december, siger badmintonformanden.

Falck har drevet hurtigtestcentret i Søndermarkshallen siden december – med en enkelt afbrydelse. I det meste af perioden har badminton og anden indendørs idræt været nedlukket.

Falck har drevet hurtigtestcentret i Søndermarkshallen siden december – med en enkelt afbrydelse. I det meste af perioden har badminton og anden indendørs idræt været nedlukket, men det ændrer sig nu. Ungdomsspillere må gerne spille, og på torsdag får de voksne lov. Arkivfoto: Berit Hvassum