Alternativ uddannelse starter i Hasle
Ulrik Schou Kjerulff Hansen er en af initiativtagerne bag en ny alternativ uddannelse. Arkivfoto: Torben Østergaard Møller

11. AUG 2020 • 06:32 • AF HOLGER-LARSEN • GRATIS

Alternativ uddannelse starter i Hasle

En kombineret uddannelse for clairvoyance og healing begynder i september i Hasles medborgerhus i det gamle rådhus.

Maria Millan Enevoldsen og Ulrik Schou Kjerulff Hansen oplyser i en pressemeddelelse, at de er gået sammen om at starte uddannelsen "Spirituel Vejleder – en uddannelse i clairvoyance og healing". De fortæller, at initiativet har baggrund i, at Bornholm igennem de seneste 20 år i stigende grad har tiltrukket behandlere fra den alternative del af sundhedsverdenen.

Maria Millan Enevoldsen og Ulrik Schou Kjerulff Hansen har mange års erfaring med blandt andet samtaleterapi, NLP, clairvoyance og healing. De forklarer, at ideen bag ved uddannelsen er at skabe en mere moderne form for clairvoyance, hvor det ikke så meget handler om at kigge på fremtiden, men mere at hjælpe folk på deres vej gennem samtale og behandling.

– Vi lever i en tid, hvor vi bliver bombarderet med indtryk fra alle sider, og nogle gange kan det være svært at mærke sig selv. Uddannelsen handler i høj grad om at vække nogle ressourcer i de studerende, til at hjælpe mennesker i at navigere i det moderne samfund, skriver de og fortsætter:

– De studerende får nogle værktøjer, som de kan bruge til at hjælpe andre mennesker med, uanset hvad de beskæftiger sig med. Det er derfor ikke kun en uddannelse for ”spåkoner” men kan lige så godt henvende sig til psykoterapeuter, HR-ansatte eller folk i sundhedssektoren.

Uddannelsen er af et års varighed og strækker sig over 12 weekender.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.