41-årig kvinde mistede livet i branden på Gefionsvej

41-årig kvinde mistede livet i branden på Gefionsvej
Brandteknikere var til stede onsdag på Gefionsvej. Foto: presse-fotos.dk
NYHED | 11. MAJ 2023 • 08:28
NYHED
11. MAJ 2023 • 08:28

Det var en 41-årig bornholmsk kvinde, der tirsdag mistede livet i en brand på Gefionsvej i Rønne. 

Det fortæller Bornholms Politi. 

– Vi har fået underrettet de pårørende og kan nu meddele, at der er tale om en 41-årig kvinde fra Bornholm, siger kommunikationsansvarlig i politiet, Karoline Geertsen Keller. 

Man kan ikke sige noget om, hvorvidt kvinden boede på adressen, og om hun i så fald boede der alene. Der er dog indtil videre ikke noget, der giver anledning til at mistænke, at der er sket en forbrydelse, oplyser politiet. 

Politiet modtog tirsdag klokken 12.52 en anmeldese om en bygningsbrand på Gefionsvej, og politi, brandvæsen og ambulance ankom til adressen kort efter. Den 41-årig kvindes liv stod dog ikke til at redde. 

Onsdag begyndte de brandtekniske undersøgelser, der skal klarlægge, hvordan branden opstod, men resultatet af dem vil ikke forelægge før om tidligst et par uger, lyder det.

– Når man har at gøre med en brand af denne karakter, så følger vi nogle procedurer, hvor der laves en brandundersøgelse, og den afventer vi lige nu rapporten af. Den er afgørende for, hvordan de næste skridt i efterforskningen bliver, fortæller Karoline Geertsen Keller.