Skomager flyttede og tog jobbet med
Fodterapeut og skomager Maria Andersen er flyttet til Bornholm og har været så heldig, at hun har kunnet tage jobbet i sundhedsvirksomheden Sahva med. Privatfoto

7. FEB 2021 • 20:20VEST • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Skomager flyttede og tog jobbet med

ERHVERV

Siden 2016 har sundhedsvirksomheden Sahva haft en klinik i Hasle, hvor bandagister og andre fagfolk hjælper bornholmere med behov for såkaldt kropsbårne hjælpemidler som proteser, skinner og indlæg. For ortopædisk skomager Maria Andersen er klinikken en mulighed for at bevare forbindelsen til arbejdspladsen efter at være flyttet fra Århus til Bornholm.

Siden 2015 har hun været ansat i Sahva, og siden marts sidste år har hun boet på Bornholm, hvor hun sammen med sin mand har købt en landejendom, de er ved at sætte i stand. Dermed har de gjort deres tidligere foretrukne feriedestination til familiens hjem.

– Vi vil jo også rigtig gerne se andre dele af verden i vores ferier, men vi kan ikke undvære Bornholm, derfor valgte vi simpelthen at flytte hertil, fortæller Maria Andersen i en pressemeddelelse.

Inden flytningen gik en af hendes bekymringer på, om der var arbejde til hende. Glæden var derfor stor, da det blev muligt for hende at beholde sin tilknytning til kollegerne i Sahva og blot bytte afdeling.

– Sahva har mere end 40 klinikker fordelt i hele landet, så der er generelt gode muligheder for at kunne flytte og tage jobbet med sig. Men det er klart, at jeg ikke var sikker på, at det også kunne lade sig gøre, da jeg fortalte, at det var Bornholm, vi var brændt varme på. Klinikken i Hasle er jo ikke en af de store med mange ansatte, fortæller Maria Andersen.

Den nye fastboende skomager fortæller, at hun, manden og datteren er blevet taget rigtig godt imod af naboerne, og at folk har været meget hjælpsomme.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.