Tidligere busindehaver: Manuelle tællinger hjalp busselskab

NYHED | ABONNENT | 1. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
1. SEP 2023 • 05:30

Da busselskabet Prebens Minibusser eksisterede, foretog chaufførerne manuelle passagertællinger tre-fire gange om året. Det var en løsning, der hjalp forretningsindehaver Musse Larsen til at monitorere passagerudviklingen, siger hun.

Da Musse Larsen onsdag læste Bornholms Tidendes artikel om, at trafikchefen i BAT har indstillet brugen af manuelle passagertællinger, for hun i flint.

Hun reagerede på trafikchefens udtalelser om, at værdien af manuelle passagertællinger er 'lig nul'. For da Musse Larsen var forretningsindehaver i Prebens Minibusser for år tilbage, var det ganske brugbar information, når chaufførerne foretog manuelle tællinger tre-fire gange om året på de enkelte ruter. På en udleveret seddel noterede de ved hvert stoppested, hvor mange der stod på og af bussen.

– Så blev sedlerne samlet ind om aftenen og afleveret til os, og så kunne vi sidde og lave statistik på det, så man kunne finde ud af, hvor store- og hvor mange busser, der var behov for i løbet af dagen, siger Musse Larsen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?