Molslinjen: Express 1 kan blive på Bornholm

Molslinjen: Express 1 kan blive på Bornholm
Står det til Molslinjens bestyrelse, kan hurtigfærgen Express 1 blive på Bornholm. Arkivfoto: William Sonne Kaalø
NYHED | ABONNENT | 31. OKT 2023 • 11:00
NYHED | ABONNENT
31. OKT 2023 • 11:00

Selvom det har været en underskudsforretning at have Express 1 på Bornholm som ekstrafærge i denne sæson, har Molslinjens bestyrelse nu godkendt en forlængelse af forsøgsordningen, hvor færgen sejler på ruten mellem Rønne og Ystad i stedet for Max.

Det har i år givet underskud i Molslinjens kasse at sejle med Express 1 som ekstrafærge mellem Rønne og Ystad, men alligevel har Molslinjens bestyrelse nu givet grønt lys til, at færgen bliver på Bornholm næste år.

Det oplyser rederiets pr- og kommunikationschef, Jesper Maack, i en mail til Tidende.

"Molslinjens bestyrelse har godkendt en forlængelse, så Transportministeriet arbejder på et oplæg, som den politiske følgegruppe skal godkende, inden der kan laves en officiel tillægskontrakt," skriver Jesper Maack.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning