Trods utilfredsstillende billetsalg: Express 1 får måske lov at blive

Trods utilfredsstillende billetsalg: Express 1 får måske lov at blive
Molslinjen er umiddelbart klar til at give ordningen med Express 1 frem for Max et år mere. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 8. SEP 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
8. SEP 2023 • 15:30

Selvom Molslinjen ikke har solgt nok billetter i frit salg til at dække rederiets udgifter ved at beholde Express 1 på Ystad-ruten, er man villige til at lade ordningen køre et år mere.

Molslinjen er klar til at give ordningen med Express 1 på Ystad-ruten i stedet for Max et skud mere.

Det er på trods af, at der i løbet af den første periode med Express 1 og 5 som hurtigfærge-duo ikke er blevet solgt i nærheden af det antal billetter, som Molslinjen havde sigtet efter. Som Tidende skrev tidligere på ugen, skulle Molslinjen, ifølge et oplæg på Trafikkontaktrådets møde torsdag, i 2023 sælge billetter til 25.000 personbiler i frit salg for at dække de variable omkostninger, mens der skulle sælges 45.000 billetter kommercielt til personbiler for at dække alle omkostninger. Indtil nu har man jævnfør oplægget dog kun solgt 20.387 billetter i frit salg, hvilket altså er under halvdelen af målsætningen for at dække samtlige omkostninger.

Rederiet ønskede ikke at kommentere på tallene, før man havde fremlagt dem for Trafikkontaktrådet, men dagen efter mødet med rådet, er Molslinjen mere meddelsomme.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.