Lastbil spildte diesel: Flere veje ramt

Lastbil spildte diesel: Flere veje ramt
Indsatslederen i Bornholms Brandvæsen undersøger, om der er dieselolie i byåen i Rønne. Foto: William Sonne Kaalø
NOTITS | 11. DEC 2023 • 14:26
NOTITS
11. DEC 2023 • 14:26

En lastbil har mandag spildt lidt diesel. Det er dog over en større strækning, skriver Bornholms Politi på det sociale medie X.

"En lastbil har spildt lidt diesel på vejen fra Klemensker via Nyker og videre ad Haslevej til Nordre Kystvej og rute 38 i Rønne," skriver politiet.

Brandvæsnet vurderer, at det ser værre ud end det er. Alligevel opfordrer politiet trafikanterne til at køre forsigtigt.

Brandvæsnets indsatsleder Kim Riis fortæller, at der var gået hul på lastbilens dieseltank i Klemensker - men det opdagede chaufføren ikke.

Det var først senere, at lastbilchaufføren opdagede lækket og ringede 112 for at anmelde spildet, oplyser han.

– Det syner jo af rigtig meget. Det kan godt være der er spildt 5-10-20 liter, men det er over en meget lang strækning, og det er meget lidt.

– Vi kan ikke gøre noget, konstaterer Kim Riis, der også har været til stede ved byens å i Rønne mandag eftermiddag, da regnvandet løber ud i åerne rundt omkring. Han kunne dog ikke konstatere nogen forurening.

Også flere såkaldte trafikfarlige steder er blevet undersøgt for glat føre - men her er der heller ikke fare på færde, lyder vurderingen.


Billedet er taget på Haslevej ved rundkørslen, der forbinder Haslevej, Nordre Kystvej, Gartnervangen og Store Torvegade. Foto: William Sonne KaaløDAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 26-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag:  Ugen begynder med et gennemsnit på 2,67 kr./kWh. Det variable produkt slår det kvartalsfastsatte med 25%. Du sparer yderligere 53 kr. ved f.eks. at lade din elbil kl. 21-22-23 i stedet for kl. 17-18-19. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning