Nederst kan man se Daniel Agger, som efter kampen hilste på RIK-spillerne. Foto: Screenshot fra video på HB Køges facebookside
FODBOLD | RØNNE | 24. JUN 2021 • 13:35
Jesper Gynther
Journalist
FODBOLD | RØNNE
24. JUN 2021 • 13:35

FODBOLD

Sankthansaften blev der spillet en træningskamp på ØBM Arena, Rønne Stadion Nord, da RIK's københavnsseriehold mødte 1. divisionsklubben HB Køge, der er på træningslejr på Bornholm fra den 21.-27. juni.

Det var en stor mundfuld for rønneklubben, som tabte opgøret med 6-0, selvom HB Køges spillere først lige er begyndt på at træne op til den kommende sæson, og det derfor også var spillernes første træningskamp.

Kampen bød desuden på debut for HB Køges nye trænerduo, som består af de tidligere landsholdsspillere Daniel Agger og Lars Jacobsen, som ikke tidligere har prøvet at være trænere.

Holdt målet rent i lang tid

Selvom det blev til en øretæve til RIK, så skulle der gå noget tid, før målene begyndte at vælte ind.

Første mål blev godt nok scoret allerede efter otte minutter af Malthe Holmbjerg, men RIK gav ikke op og formåede at holde gæsterne fra scoringer helt indtil det 55. minut, hvor Effiong Nsungusi fra Nigeria gjorde det til 2-0, og det var først herefter, at føringen begyndte at blive udbygget markant.

I det 66. minut fik Oscar Buch scoret til 3-0, inden Effiong Nsungusi i det 71. minut blev dobbelt målscorer, og fem minutter senere blev Oscar Buch også dobbelt målscorer. I overtiden cementerede Frederik Munck så sejren med sit mål til slutresultatet 6-0.