Daniel Agger kommer til Bornholm
Daniel Agger vender tilbage til Bornholm, denne gang som træner for HB Køge. Her ses han skrive autografer på Store Torv i Rønne tilbage i 2011, hvor han stadig var aktiv spiller for både landsholdet og Liverpool FC. Arkivfoto: Allan Rieck

| GRATIS
26. APR 2021 • 09:18
Af: Jesper Gynther

Daniel Agger kommer til Bornholm

FODBOLD

HB Køge, som netop har ansat trænerduoen Daniel Agger og Lars Jacobsen, har valgt at lægge deres træningslejr forud for den nye sæson hos RIK Fodbold.

Det oplyser RIK i en pressemeddelelse.

1. divisionsholdet kommer til Bornholm fra den 21. til den 27. juni, og træningslejren vil foregå på RIK's baner.

Udover at lave træningspas vil HB Køge også spille en træningskamp mod RIK, og den bliver spillet onsdag den 23. juni klokken 19 på ØBM Arena, Rønne Stadion Nord. Her vil der være gratis adgang til kampen for interesserede tilskuere.

RIK Fodbold står for alt det praktiske i forbindelse med træningslejren og har samtidig indlagt et teambuildingarrangement for de 35 spillere og ledere.

Derudover vil Daniel Agger og Lars Jacobsen aflægge Intersport i Rønne et besøg for at skrive autografer mandag den 21. juni og samtidig afvikle et arrangement i Musikhuzet tirsdag den 22. juni fra klokken 20-22, hvor de vil holde foredrag og fortælle om et langt og begivenhedsrigt liv i fodboldens verden.
Flere nyheder