Daniel Agger gør klar til træningslejr på Bornholm: 'Det virker umiddelbart som gode fodboldbaner'
Daniel Agger har været på utallige træningslejre i sin spillerkarriere i Brøndby IF og Liverpool FC. Nu skal han snart på sin første træningslejr som træner, når HB Køge gæster Bornholm fra den 21. til den 27. juni.

4. JUN 2021 • 20:01
Af: Jesper Gynther (tekst) og Jacob Jepsen (fotos)

Daniel Agger gør klar til træningslejr på Bornholm: 'Det virker umiddelbart som gode fodboldbaner'

Fra den 21. til den 27. juni kommer 1. divisionsklubben HB Køge til Bornholm for at holde træningslejr op til den nye sæson. I den forbindelse har holdets nye træner, Daniel Agger, været på besøg i denne uge for at besigtige forholdene hos Rønne Idrætsklub, som er værter for træningslejren.

Og umiddelbart er det et fint indtryk, som den tidligere professionelle fodboldspiller har fået af banerne og faciliteterne i klubben, fortæller han til Bornholms Tidende.

– Nu er jeg jo først lige kommet, men det virker som gode fodboldbaner...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder