Rytter vender tilbage til cykelhold

NOTITS | 13. SEP 2023 • 13:41
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
13. SEP 2023 • 13:41

Mikkel Øritsland kørte for BHS-Almeborg Bornholm i 2020. Nu vender han tilbage til BHS - PL Beton Bornholm.

Det lokale cykelhold BHS - PL Beton Bornholm har fået en ny rytter på holdkortet, og det er en, som allerede kender holdet. Mikkel Øritsland kørte nemlig for det bornholmske kontinentalhold i 2020.

– Vi kender Mikkel fra tidligere, hvor han kørte en sæson hos os. Mikkel var et supergodt bekendtskab personligt, da han kørte hos os i 2020, men han var utrolig uheldig, og vi blev enige om dengang, at han skulle træde et skridt tilbage for at kunne tage to skridt frem igen. Og det må vi sige, at han har gjort, siger sportschef Jesper Andreasen i et opslag på BHS - PL Beton Bornholms facebookside.

Ifølge sportschefen er Mikkel Øritsland blevet meget mere komplet, samtidig med at han stadig er en af feltets hurtigste sprintere.

– Han får en meget vigtig rolle i 2024, hvor han selv skal vinde cykelløb, men i lige så høj grad også være med til at guide og udvikle vores yngre kræfter, siger Jesper Andreasen.

Den nye, gamle rytter glæder sig til gensynet med holdet og til at tage et skridt op i en højere klasse.

– Jeg ser rigtig meget frem til at køre for BHS - PL Beton Bornholm i 2024. Først og fremmest bliver det spændende med muligheden for at tage et skridt op sportsligt, men derudover har jeg haft en rigtig god dialog med ledelsen om, hvordan vi sammen kan løfte både mit eget niveau og bruge min erfaring til at løfte holdets niveau. Det arbejde glæder jeg mig til at komme i gang med, siger han på facebooksiden.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?