Rejser rundt i autocamper: Nu er Marie kåret til årets spiller

Rejser rundt i autocamper: Nu er Marie kåret til årets spiller
Marie Deckert får overrakt prisen af DGI Bornholms udvalgsformand, Finn Jørgensen. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 17. NOV 2022 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
17. NOV 2022 • 15:30

Årets Ping Pong Pris går i år til 14-årige Marie Deckert fra Hasle.

Det er første gang nogensinde, at DGI Bornholms bordtennisudvalg uddeler prisen til den samme spiller to gange. Marie Deckert vandt nemlig også Årets Ping Pong Pris i fjor.

– Men vi mener, at vi ikke kunne komme uden om at påskønne Maries store engagement og hendes iver for at blive en bedre bordtennisspiller. Ja, hun bliver bare ved med at udvikle sig, fortæller udvalgets formand, Finn Jørgensen.

Det seneste år har Marie fortsat sin seriøse og flittige træning i Hasle og udvikler sig hele tiden, og derudover er hun også begyndt at træne i Knudsker IF sammen med de bedste seniorspillere.

– Det udvikler hende meget og giver også gode resultater, da hun nu slår mange af de seniorspillere, som hun ikke gjorde for bare et år siden, fortæller Finn Jørgensen.

Sidste år spillede Marie på Hasles serie 2-hold, og i år er hun røget op på førsteholdet, som spiller i Bornholmsserien.

– Her er jeg sikker på, hun vinder en del kampe i løbet af sæsonen, fortæller han.

Investeret i autocamper

At Marie Deckert kan bruge så meget tid på bordtennis skyldes i høj grad, at hun har stor opbakning fra sine forældre. De har købt en autocamper, så de har et sted at sove, når de tager over på den anden side af vandet for at spille.

– Takket været hendes forældre, som støtter hende hele tiden, drager de rundt i landet til mange stævner i deres autocamper, hvor Marie også vinder en del kampe og rækker, fortæller Finn Jørgensen.

Udover at spille kampe for Hasles bedste seniorhold, spiller Marie for Greves hold i drengedivisionen, og her går det også godt, hvor hun har været med til at vinde deres første to kampe i rækken og ligger nummer to. Her har Marie vundet fire ud af syv kampe.

– Vi håber du fortsætter din gode stime og indsats, så du får mange fine resultater endnu, fortæller Finn Jørgensen, som ønsker hasleboen tillykke med prisen.

Årets Ping Pong Pris (Spillerpris)

Indstiftet i 2007.

Spillerprisen uddeles til enten en ungdom eller seniorspiller, som eksempelvis har ydet en spillemæssig fremgang med gode resultater, er en god kammerat og har vist stor interesse i såvel træning og de udbudte arrangementer indenfor det forgangne år eller tidligere.

Prisen består af en erindringspokal/statuette, diplom og en vandrepokal, som er evigt vandrende.

Prisen uddeles hvert år til det årlige landsdelsmesterskab i DGI Bornholm Bordtennis.