Pokalsemifinale: Nykers forsvar skal øve hjørnespark i det næste lange stykke tid

Pokalsemifinale: Nykers forsvar skal øve hjørnespark i det næste lange stykke tid
Der var fare på færde, når Viking øste høje bolde ind over Nykers forsvar.
| 1. JUN 2021 • 20:12
Af:
Kjeld Lundbæk (tekst
foto)

1. JUN 2021 • 20:12

FODBOLD

7-0 var ikke ét mål for stort, konstaterede træneren for Nykers serie 1-hold, Kent Ole Larsen, efter tirsdagens pokalnederlag til topholdet i Bornholmsserien, Viking.

– Men det kan godt være, at vi skal øve hjørnespark i det næste lange stykke tid. De får de fire første mål efter hjørnespark, og det må selvfølgelig ikke ske, erkendte Nyker-træneren.

Viking kunne gå til pausen med en føring på 2-0, men havde chancer til langt flere mål. Målscorere var Andy Holm og Magnus Hjort Mortensen.

I 2. halvleg scorede Andy Holm og Mathias Larsen efter yderligere to hjørnespark til 3-0 og 4-0, og den stilling holdt sig til det sidste kvarter, hvor Julius Lykkegaard, Magnus Hjort Mortensen og Mathias Larsen gjorde det til slutresultatet 7-0.

– Det er kun et år siden, vi samlede dette hold, og vi var enige om at tage denne kamp som en oplevelse. Vi forsøgte at spille spillet - vi ville ikke bare stå 11 mand i forsvaret, og jeg tror, at horrana lærte en hel masse, lød det efter kampen fra Kent Ole Larsen.

– Det skal ikke være nogen undskyldning, at vi manglede tre mand, og at vi fik tre af vores stamspillere skadede undervejs.