Otte kvinder scorede V5-kassen på 56.836 kroner

Otte kvinder scorede V5-kassen på 56.836 kroner
Diana Gommans var den ene af de otte kvinder, der vandt 56.836 kroner i V5-spillet. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk
TRAVSPORT | ALMINDINGEN | ABONNENT | 15. SEP 2021 • 13:45
Kjeld Lundbæk
Journalist
TRAVSPORT | ALMINDINGEN | ABONNENT
15. SEP 2021 • 13:45

På en aften, hvor mange af favoritterne svigtede på Bornholms Brand Park, scorede otte travtossede kvinder kassen på 56.836 kroner, da de var alene om at have de fem rigtige i V5-spillet. Vinderne havde indskudt hver 100 kroner på vinderkuponen.

 

Den ene af vinderne var Diana Gommans, der selv står som ejer af hesten Tvingens King, men som også er gift med John Gommans, der med to sejre tirsdag aften bragte sig endnu tættere på årets trænerchampionat.

Før sidste afdeling var der to kuponer tilbage i V5-spillet, men kun den ene havde krydset Fromajacktoaking/Mads Petersen af i 7. løb. Ikke underligt, at Diana Gommans dansede på bordet og jublede højt, da Mads Petersen med en forrygende spurt kørte først over målstregen. Han fangede lige akkurat Frangus Hooligan/John Gommans, der ellers havde ført hele vejen, mens East End/Kenn Christoffersen satte sig på tredjepladsen.

Vinderoddset på Fromajacktoaking var 2,62, og det var aftenens laveste i V5-spillet, som blev indledt med en flot come back-sejr til Nick Sisu/Mogens Holm Jørgensen. Det var Nick Sisus første start i næsten to måneder, men trods manglende løb i kroppen var den stærk nok til at afvise spilfavoritten Catch Me Will/Mads Petersen på de sidste meter op til målstregen.

Sidste års bornholmsmester, Winner's Wine, vandt 4. løb. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk

I anden afdeling var der også tale om et flot come back for sidste års bornholmsmester, Winner's Wine/Kim Hjort, der ellers har haft en uheldig sæson med masser af galopture. Denne gang havde Kim Hjort fuld kontrol over sin hest, og i opløbet blev den fra start førende Wonderful Ice/Mads Petersen slået med to længder. Spilfavoritten Streetwise/Frank Mikkelsen havde ikke det nødvendige krudt i startmomentet og måtte nøjes med tredjepladsen.

– Jeg kunne mærke, at han var bedre end de andre gange, jeg har kørt ham, så han skulle bare op og sætte tryk på løbet, lød kommentaren fra Winner's Wine-kusken Kim Hjort.

Bet For Me Jersey til odds 21,95 

Kim Hjort var også blandt favoritterne i 5. løb, men denne gang fik han ikke udbytte af sin gode startposition med Brad Peak. Efter en hidsig duel om førerpositionen var det Watergate/Ole Bager, der kom først ud af skovsvinget foran Brad Peak, Aura/Laura Pedersen og Bet For Me Jersey/Lars-Erik Kaas. På den sidste langside avancerede Bet For Me Jersey, som i opløbet også passerede Watergate – en sejr, der gav pengene 21,95 gange igen. Disney/Mads Petersen snuppede tredjepladsen.

Fjerde V5-afdeling bød også på en overraskelse, da kæmpefavoritten i totalisatoren, Ella Lynghøj/Mads Petersen, igen galopperede en tilsyneladende sikker sejr væk 50 meter fra mål. Emil Baunely/Ole Møller førte længe foran Verdi/Jonas Jessen, men på sidste omgang overtog Delikates/Leif Nyboe overraskende føringen. I opløbet var der dog ikke flere kræfter tilbage, og på målstregen var Emil Baunely igen en halv længde foran Delikates. Tredjepladsen gik til Deleware Bounce/Steen Mogensen.