Ø-Piger har sæsonafslutning

Ø-Piger har sæsonafslutning
Ø-Pigerne slutter sæsonen på andenpladsen efter Nykøbing FC. Eget foto
NOTITS | 10. NOV 2023 • 15:23
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
10. NOV 2023 • 15:23

En forrygende flot sæson finder lørdag sin afslutning for Ø-Piger Elite Bornholm, hvor sidste turneringskamp venter mod B73 fra Slagelse i U16 Piger Øst 2.

Kampen afvikles på kunstbanen i Nexø klokken 15.30.

– Vi agter at slutte sæsonen med en præstation, der står mål med indsatsen fra alle på og omkring teamet denne sæson, nemlig vanvittig stærk! Det er usædvanligt at nå så langt ind i en turnering før første mål går ind på os, ligesom vi meget sent oplevede pointtab. Det er en del af gamet, men disse piger har forvaltet både medgang og modgang på fornemste vis! En kæmpe stor udvikling har vi set individuelt og kollektivt, fortæller administrator Erik Kristensen i en pressemeddelelse.

– En hjertelig tak til sponsorer og partnere, I er med til at gøre dette muligt! En ligeså stor tak til vores mange faste trofaste tilskuere, venner og familier for at være med holdet hele vejen.

– Vi håber, at se jer på lægterne i denne sæsons sidste turneringskamp! Kampen har meget stor betydning, da vi ønsker at slutte bedst muligt og søge om oprykning til Pige Øst 1 til foråret. Derfor - vi skal have årets sidste sejr i land.

– Rigtig god kamp til alle - tak for 2023 og på gensyn forhåbentlig i 2024, fortæller Erik Kristensen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning