Journalist
NOTITS
12. MAJ 2024 • 18:20

Alle tre bornholmerhold vandt weekendens kampe i Elite Øst-turneringen.

Der var gang i målscoringen i de tre kampe, Elite Bornholms ungdomshold spillede i weekenden. Alle tre kampe sluttede også med bornholmske sejre.

I U16-rækken for drenge fik Elite Bornhoilm hurtig oprejsning for forrige weekends nederlag til B 1903, da KB blev slået med 2-1 på Nexø Stadion.

KB førte 1-0, men i 1. halvlegs sidste minut udlignede Andreas Olsen til 1-1, og midtvejs i 2. halvleg sørgede Victor Ärmus Munch for sejrsmålet til 2-1.

Elite Bornholm topper med lørdagens sejr U16 Drenge Øst 1-rækken, hvor fem hold er noteret for ni point. LSF på andenpladsen har dog spillet en kamp færre end konkurrenterne.

U16-pigerne havde i de første fem kampe kun scoret ét mål pr. kamp, men i lørdagens hjemmekamp mod FA 2000 kom der hul på bylden, da Frederiksberg-mandskabet blev sendt hjem med et nederlag på 6-1.

Sofia Kofod-Andersen og Siv Nielsen sørgede for pausestillingen 2-0, og de samme to spillere scorede også i 2. halvleg, hvor de i løbet af syv minutter øgede hjemmeholdets føring til 5-0. Kort før tid nettede Maria Pedersen til 6-1.

U16-pigerne indtager med 12 point tredjepladsen i U16 Piger Øst 2-rækken, tre point efter B 73, Slagelse og BSF 2.

I U14 Drenge Llga Øst 3 ligger Elite Bornholm også på tredjepladsen efter lørdagens udesejr på 4-0 over GVI. Tre hold har 12 point, men Elite Bornhoim har spillet en kamp mere end Hillerød og Himmelev/Veddelev.

I en kamp, hvor Elite Bornholm stillede op med syv U13-spillere, kunne bornholmerne nemt have vundet med tre-fire mål mere, men måtte ”nøjes med” de fire scoringer, der blev sat ind af Elliot Lundberg, Philip Mang og Elias Hansen (2).