Mathias må undvære sin faste makker ved DM

Mathias må undvære sin faste makker ved DM
Mathias Christiansen og Alexandra Bøje kan ikke danne par ved det kommende danske mesterskab. Arkivfoto
NOTITS | 7. FEB 2023 • 17:40
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
7. FEB 2023 • 17:40

Bornholmske Mathias Christiansen må undvære sin sædvanlige makker, kæresten Alexandra Bøje, når der onsdag tages hul på de danske mesterskaber i badminton i Esbjerg.

Alexandra Bøje har pådraget sig en hofteskade, og Mathias Christiansen spiller i stedet for sammen med en af sine tidligere makkere, Sara Thygesen, i mixed double.

– Det er ærgerligt, at Alexandra og jeg misser DM sammen, men vi er også afklaret med, at det ikke kan være anderledes, og at Alexandras hofte har brug for ro og genoptræning, siger Mathias Christiansen i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Nu får Christiansen og Thygesen dog muligheden for at vinde deres anden guldmedalje ved DM. De to blev nemlig danmarksmestre sammen i 2017, ligesom de også har vundet Dutch Open 2016 og Irish Open 2016 samt spillet flere landskampe sammen for Danmark.

– Jeg har det super fint med, at jeg skal spille sammen med Sara. Vi har jo tidligere spillet sammen i et års tid, så jeg glæder mig, og jeg håber, vi kan få det til at hænge sammen mod de mange gode mixed double-par, der er med, siger Mathias Christiansen i pressemeddelelsen.

Trods afbuddet fra Alexandra Bøje er Mathias Christiansen topseedet i mixed double sammen med Sara Thygesen.