Klub får gave på 30.000 kroner af ejendomsmægler

Klub får gave på 30.000 kroner af ejendomsmægler
Formand Mette Munch Mikkelsen fra Bornholms Golf Klub modtager sponsoratet af indehaver Kim Moore-Kofod fra Nybolig Bornholm. Det nye betalings- og bookingssystem består af en touchscreen og en stor boks, som kan ses henholdsvis til venstre og til højre i billedet. Foto: Morten Brandborg
NYHED | ROBBEDALE | ABONNENT | 12. MAJ 2022 • 19:53
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ROBBEDALE | ABONNENT
12. MAJ 2022 • 19:53

Nybolig Bornholm har sponsoreret et nyt automatisk betalings- og bookingssystem til Bornholms Golfklub Klub. Det vil betyde, at mange af de frivilliges kræfter kan bruges på andre end administrative ting.

Som idrætsforening er det vigtigt, at ens frivillige ikke kommer til at drukne i administrative opgaver. Derfor glæder det Bornholms Golf Klub, at der nu er kommet et sponsorat fra Nybolig, som går til at indkøbe et automatisk betalings- og bookingsystem, som bærer navnet GolfMore.

Systemet består af en automat i form af en touchscreen, hvor man som medlem eller gæst selv kan booke og betale trådløst for tider på golfbanerne, ligesom man også kan bruge den til at betale for leje af bolde og udskrive scorekort

– Det er en selvbetjeningsløsning, som sparer os rigtig mange mandetimer i klubben, siger Mette Munch Mikkelsen, som er formand for Bornholms Golf Klub. 

– Vi havde en gammel automat, men den kan slet ikke ligeså meget, som det her kan. Med det nye system kan man også selv leje en af golfbilerne og få udleveret nøglerne til dem. Før skulle vores folk på kontoret manuelt udlevere nøglerne til folk eller lade nøglerne hænge ude et bestemt sted, siger hun.

GolfMore-systemet koster i alt omkring 30.000 kroner, og Nybolig Bornholm har valgt at give sponsoratet for at støtte op om golfsporten på Bornholm.

– Nybolig Bornholm har sponsoreret en GolfMore til Bornholms Golf Klub for at sikre klubben de nyeste faciliteter til deres medlemmer og gæster af golfbanen, og vi glæder os til et fremtidigt samarbejde, og ønsker alle golfspillere en god golfsæson, fortæller Kim Moore-Kofod, indehaver af Nybolig Bornholm.