Hvad blev der af Midtbornholm?

Hvad blev der af Midtbornholm?
Midtbornholms lyseblå trøjer er ikke blevet luftet i denne sæson. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | ABONNENT | 7. NOV 2022 • 05:32
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
7. NOV 2022 • 05:32

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at Midtbornholm ikke har været med i Bornholmsserien dette efterår. Det skyldes, at overbygningsholdet ikke længere findes.

Midtbornholm blev skabt i 2007 som et samarbejde mellem AaIF, Nyvest, Østerlars og Poulsker, så man kunne samle et konkurrencedygtigt hold. Men i sommer blev samarbejdet afbrudt, da der kun var én klub, som stadigvæk havde fodbold.

– Der var ikke noget tilbage af Midtbornholm, for det var faktisk kun os i Aakirkeby, som havde fodbold tilbage, fortæller seniorformand Jacob Pedersen fra AaIF.

– Så det er på tragisk vis på grund af nedgang i samarbejdsklubberne, forklarer han om årsagen til, at Midtbornholm er blevet nedlagt.

– Og så var der også nogle af os, som havde et ønske om at hedde AaIF igen og spille i vores sort-gule trøjer, nu hvor der ikke var andre tilbage fra det gamle samarbejde, fortæller han med henvisning til, at Midtbornholm spillede i lyseblå trøjer.

AaIF's trøje i sort og gul. Her ses Thomas Granlyst i aktion. Foto: Jesper Gynther

 

Lys fremtid

Hvordan ser du fremtiden for fodbold i AaIF?

– Lige pt. ser den jo lys ud. Vi har godt gang i vores hold, og vi ligger godt i Bornholmsserien, siger han med henvisning til, at AaIF fører Bornholmsserien.

Han peger på, at AaIF pt. har to senior ellemandshold og et syvmandshold, og generelt er medlemstallet højt i fodboldafdelingen.

– Det begynder at blomstre lidt op med at få nogle til at spille fodbold igen, siger han.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning