Hattrick i NB-storsejr: 'Vi kan blive endnu bedre'

Nicolai Olsen var her, der og alle vegne, da NB Bornholm vandt en flot sejr over Hvidovre i Københavnsserien. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
KAMPREAKTION | NEXØ | ABONNENT | 30. OKT 2021 • 18:14
Jesper Gynther
Journalist
KAMPREAKTION | NEXØ | ABONNENT
30. OKT 2021 • 18:14

NB Bornholm vandt i dag en overbevisende sejr på 4-0 over Hvidovre. Især Nicolai Olsen skilte sig ud med tre mål og en assist, og han forventer, at nexø-mandskabet kan blive endnu bedre i de kommende kampe.

Efter en skidt start på sæsonen i Københavnsserien er Bornholms bedste fodboldhold, NB Bornholm, begyndt at ramme topformen. I dag blev det således til en knusende 4-0-sejr på hjemmebane over Hvidovre, og dermed kravler de gulblusede akkurat væk fra nedrykningsstregen.

Hvidovre kom under pres fra kampens start, og allerede efter otte minutter bragte Nicolai Olsen NB foran 1-0, inden han seks minutter senere blev noteret for en assist, da han afleverede til Kacper Stukonis, som bragte NB foran 2-0.

Herefter kom Hvidovre bedre med i kampen, og man skulle da også helt hen til 67. minut, før det tredje mål blev scoret. Igen var det Nicolai Olsen, der fik sidste fod på, og det gjorde han også i det 87 minut, hvor han scorede til slutresultatet 4-0. Dermed blev Nicolai Olsen noteret for både et hattrick og en assist i kampen.

– Det er altid dejligt at bidrage med både mål og assist. Det giver noget til både mig selv og holdet, så det var rigtig optimalt, kan man sige, fortæller Nicolai Olsen efter kampen og oplyser, at hans seneste hattrick blev scoret for halvandet år siden, da han spillede for B93.

Regnede modstanderen ud

Nicolai Olsen mener, at det lykkedes ham at gøre sig så positivt bemærket i kampen, fordi Hvidovre pressede med mange spillere, hvilket gjorde, at der var meget plads i bagrummet, som han kunne udnytte. Hvidovre forsvarede nemlig ofte med blot to mand.

– Jeg tror, vi var kloge og hurtigt så, at det var sådan, de spillede, og så fik jeg timet løbene rigtigt nede i bagrummet, og så var vi kyniske i begge felter i dag, og det tror jeg var derfor, at vi vandt, fortæller Nicolai Olsen, som mener, at NB kan komme til at spille endnu bedre.

– Vi er mange nye spillere på holdet, og vi skulle lige finde hinanden i starten af sæsonen. Nu klikker det lidt bedre, for vi kender hinanden meget bedre, og jeg tror, når sæsonen begynder igen efter vinterpausen, så kan det sagtens være, at vi ser et endnu bedre NB-hold.

– Med tiden så bliver det rigtig godt, lover han.

Holdet gør Nicolai bedre

NB Bornholms cheftræner, Thomas Jørgensen, er også godt tilfreds med holdets indsats, og ikke mindst glæder han sig over Nicolai Olsens præstation.

– Nicolai spiller en fantastisk kamp. Tre mål og en assist, så bliver det ikke meget bedre, siger han og roser samtidig holdkammeraterne, som var med til at sætte Nicolai op til mål.

Jeg synes, vi som hold er med til at gøre Nicolai rigtig god. Og så er det jo fedt, at tingene lykkes for ham, for så bliver han jo endnu bedre

Thomas Jørgensen, cheftræner, NB Bornholm

– Jeg synes, vi som hold er med til at gøre Nicolai rigtig god, for vi ved, hvad vi skal. Han har mange dygtige spillere omkring sig. Og så er det jo fedt, at tingene lykkes for ham, for så bliver han jo endnu bedre, siger træneren, som mener, at cifrene lyver lidt, da Hvidovre efter hans mening spillede en god kamp.

– Jeg må indrømme, at jeg synes, det er et rigtig godt hold, vi spiller mod. Det er måske det bedst spillende fodboldhold, som vi har mødt indtil nu her i efteråret. Jeg synes virkelig, de spillede god fodbold. De vidste, hvad de skulle, så vi måtte grave dybt, og derfor var det en rigtig god sejr for os, siger han.

Glæder sig til vinterpausen

NB Bornholm har nu to kampe tilbage i efteråret, og den første er næste weekend på udebane mod FA 2000, hvorefter Sundby venter på hjemmebane den følgende weekend. Og NB-trænerens ambition er klar:

– Vi skal vinde de sidste to kampe. Og når jeg ser på de sidste kampe, vi har spillet, så mener jeg, at vi har noget at have det i, siger Thomas Jørgensen og peger på, at holdet leverede en rigtig flot indsats i sidste weekends nederlag til topholdet Skjold.

Selvom NB Bornholm er ved at ramme topformen, så ærgrer han sig dog ikke over, at vinterpausen lige er rundt om hjørnet.

– Jeg glæder mig til, at vi får pause, for det har været en hård sæson. Der har været mange udfordringer undervejs.

– Jeg glæder mig også til de næste to kampe, det er helt sikkert, for vi er ved at være der nu, og det skal vi udnytte i de sidste to kampe, men så tror jeg, at alle har godt af lige at få en pause, og så kan vi træne op mod foråret, hvor vi så skal komme lidt højere op i tabellen, siger han.