Beskeden hattrick-helt: 'Det er også holdets skyld, at jeg er skarp lige nu'

Beskeden hattrick-helt: 'Det er også holdets skyld, at jeg er skarp lige nu'
Nicolai Olsen scorede endnu en gang tre mål i samme kamp, da NB Bornholm i dag var i aktion på Frederiksberg. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
KAMPREAKTION | BORNHOLM | ABONNENT | 6. NOV 2021 • 20:16
Af:
Jørn Larsen
KAMPREAKTION | BORNHOLM | ABONNENT
6. NOV 2021 • 20:16

NB Bornholm vandt i dag en flot udebanesejr over FA 2000. Især holdets angriber Nicolai Olsen havde stor ære af sejren, da han scorede tre mål - hvilket i øvrigt er anden kamp i træk, at han gør det.


Nicolai Olsen. Når man siger dette navn er det lig med mål i denne tid. NB Bornholms angriber er i den grad en af hovedårsagerne til, at NB Bornholm endelig ser ud til at spille sig væk fra den tunge ende af tabellen.

Mod FA 2000 lavede Nicolai Olsen et hattrick for anden uge i træk, tre mål, og alle de tre mål var endda også ganske fornemme. Men hold da op, hvor Nicolai er knivskarp for tiden og nu for anden uge i træk en af hovedpersonerne for, at NB har fået seks point.

– Ja det er seks mål i to kampe, eller også otte mål i de sidste fire kampe, så det er helt fint, sagde en beskeden, men yderst tilfreds Nicolai Olsen om sine mange mål og fortsatte på den beskedne måde.

– Det er også holdets skyld, at jeg er skarp lige nu. Holdet spiller bedre og bedre, og dermed skaber vi også flere chancer, som jeg kan gøre godt af. Jeg er også ved at komme i form efter min skade som holdt mig ude i en måned, så det betyder selvfølgelig også noget, at jeg er ved at være tilbage formmæssigt, konstaterede NB Bornholms matchvinder Nicolai Olsen efter kampen mod FA2000 andethold som blev slået 3-1.

Men der er ingen tvivl om, at Nicolai Olsen gør en kæmpe forskel i NB's offensiv. Nicolai er lynende hurtig, og med hans gode blik for spillet er han en konstant trussel for sine modstandere, både med og uden bold. En meget flot kamp af Nicolai Olsen, som ud over de tre mål også var fremtrædende i mange andre situationer.

Gik i stå efter 2-0-føring

Og det var tre fortjente point NB Bornholm fik på Frederiksberg. Fra kampens start var NB Bornholm i teten, havde flere forsøg ved Frederik Madsen, Nicolai Olsen og Mathias Lund (stiv tå på undersiden af overliggeren), og efter 20 minutter kom de også foran.

NB's Nikolaj Madsen blev fældet efter en flot aktion, og på det efterfølgende straffespark scorede Nicolai Olsen usvigeligt sikkert. Otte minutter senere blev det så  2-0 og det sørgede Nicolai Olsen også for, da han headede Christopher Munks hovedstød fornemt videre i nettet og indtil dette tidspunkt, var det bornholmerne, der var i teten.

Men desværre gik de noget i stå efter 2-0 målet, og FA2000 kom godt igen og fik også fortjent reduceret til 1-2 før pausen på et flot kontraangreb. Spillet efter pausen blev noget mindre seværdigt fra begge sider.

– Det var bestemt ikke meningen, at vi skulle stå så langt tilbage efter pausen. Dog skabte FA2000 ikke noget, så de kom aldrig tæt på, konkluderede NB's træner Thomas Jørgensen.

Nicolai Olsen havde et par gode chancer uden held, men med et lille kvarter igen fik han afgjort kampen. En flot stikning fra Christopher Munk gav Nicolai Olsen en friløber og Nicolai scorede stærkt til 3-1 og afgjorde dermed kampen.

– Nicolai (Olsen, red) er bare pivskarp. Han er nu skadesfri, har trænet godt og er kommet i form. Men det var ikke nogen god kamp fra os af, vi har spillet bedre i de seneste foregående kampe, men fortjent at vi vandt. Vi startede godt, men gik i stå, men vi ligner efterhånden et rigtig fodboldhold nu efter de seneste kampe, sagde en tilfreds NB træner Thomas Jørgensen.

'Det var en hård kamp'

NB Bornholm er ved at få udbytte af de gode spil, som de sådan set næsten har spillet i hele sæsonen. Men nu giver det bare sejr også og igen i kampen mod FA2000 var Nicolai Olsen en af frontfigurerne i sejren.

– Det var en hård kamp, vi kunne godt mærke de havde flere førsteholdsspillere med. Jeg blev nervøs når de fik scoret til 1-2, men vi er efterhånden blevet kyniske i begge ender og det gør en forskel til vores fordel nu.

– Vi er inde i en god periode nu og kan vi fortsætte på denne måde i det nye år, så vil det gå godt for holdet, mente målmageren og matchvinder igen igen for NB Bornholm Nicolai Olsen.

Flot kamp af Nicolai, men også Christopher Munk skal endnu engang også have nogle ekstra roser for hans store indsats på NB's midtbane.


Kampfakta

1-3

FA 2000 2 - NB Bornholm

Københavnsserien

MÅL:

0-1 Nicolai Olsen (20, straffe)

0-2 Nicolai Olsen (28)

1-2 Gustav Wagner (40)

1-3 Nicolai Olsen (72)

GULE KORT:

Sylvester Klindt, FA2000 (48)

Sebastian Trosborg, NB (51)

Tom Hansen, FA2000 (80)

DOMMER:

Søren Knudsen