Håndboldherrer gav topholdet kamp til stregen

Håndboldherrer gav topholdet kamp til stregen
Viking måtte undvære tre unge spillere mod Amager SK. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 25. MAR 2023 • 16:34
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
25. MAR 2023 • 16:34

Viking Rønne Håndbolds herrehold mødte lørdag Amager SK i Sundbyøster Idrætsanlæg.

Hjemmeholdet fører Kvalifikationsrækken, så det var på forhånd udset til at blive en svær opgave for bornholmerne. Viking var samtidig udfordret af at måtte undvære Laurits Blem, Daniel Larsen og Marcus Skov Jensen, som alle var på studietur. 

Amager SK kom bedst i gang og førte 6-2 og 7-3, men Viking kom stærkt tilbage og udlignede til 10-10. Men så begyndte bornholmerne at lave fejl, og det udnyttede Amager SK til at slå kontra, og derfor kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 15-11.

Viking fortsatte med at lave dumme fejl efter pausen, og samtidig begyndte kræfterne at slippe op, og det hele endte derfor med en sejr til topholdet på 29-23.

– Det var sgu en okay god håndboldkamp faktisk, hvor vi er med langt hen ad vejen, men til sidst er vi ved at være møre og banket og trætte. Generelt taber vi bare til et rigtig godt håndboldhold, men vi gav dem kamp til stregen, siger Vikings cheftræner, Michael Mortensen.

Oprykning hænger i tynd tråd

Nederlaget betyder, at Vikings forhåbninger om oprykning til 3. division hænger i en meget tynd tråd. Helsingør skal søndag tabe mod Tårnby HK og i næste weekend skal Viking så vinde med mere end seks mål, når Helsingør kommer på besøg i Rønne Idrætshal.

Michael Mortensen lover, at holdet vil gøre alt, hvad det kan i sæsonens sidste kamp, selv hvis oprykning ikke er muligt.

– Den skal vi vinde uanset hvad, for det er jo vores sidste kamp på hjemmebanen med forhåbentlig mange mennesker i rønnehallen, siger han.