Bents afløser (næsten) på plads

Bents afløser (næsten) på plads
Mogens Christoffersen (tv.) er ny konstitueret formand for Knudsker IF. Han afløser Bent Jensen, som her ses modtage vin og blomster i afskedsgave. Foto: Jesper Gynther
NYHED | ABONNENT | 16. JUN 2022 • 20:38
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
16. JUN 2022 • 20:38

Knudsker Idrætsforening afviklede torsdag aften ekstraordinær generalforsamling, hvor der blandt andet skulle vælges ny formand. Posten blev besat - men kun midlertidigt.

– Et stort åg er løftet af mine skuldre.

Sådan siger afgående formand Bent Jensen fra Knudsker Idrætsforening. Hans afløser er nemlig nu blevet valgt som ny formand for klubben, men desværre er det kun en midlertidig løsning.

Ingen havde nemlig meldt sig på banen til posten, og derfor valgte næstformand Mogens Christoffersen at takke ja til at blive midlertidig formand indtil næste generalforsamling i februar 2023. Han tror på, at det kan lykkes at finde andre kræfter, som kan tage over til den tid.

– Jeg håber det. Og meget gerne lidt yngre kræfter, som kan give klubben et nyt pust, siger han og fortæller, at flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer har været i klubben i over 40 år, så der trænger til et generationsskifte.

Stine Krogh Andersen blev valgt som ny økonomiformand. Hun afløser Flemming Pettersson. Foto: Jesper Gynther

Ros til afgående formand

Der er ingen tvivl om, at Bent Jensen kommer til at blive savnet, for han har ydet et stort stykke arbejde for klubben i de år, hvor han har været formand. 

– Du kan ikke roses nok for det, du har gjort. Jeg har aldrig hørt dig sige nej eller pivet over noget, lød det fra en af de fremmødte til den ekstraordinære generalforsamling, inden der blev delt blomster ud til Bent Jensen, som har valgt at stoppe som formand, da han planlægger at flytte til Nordjylland sammen med sin hustru for at være tættere på børn og børnebørn.

Flemming Pettersson fik også blomster, da han gik af som økonomiformand. Her blev der fundet en mere permanent afløser, da Stine Krogh Andersen stillede op og blev valgt som ny økonomiformand.

Ingen er som Bent og Flemming, lød det i en sang, som blev fremført af et bestyrelsesmedlem i Knudsker IF. Hør sangen her. Video: Jesper Gynther