Virksomhed: Sådan får I de bedste kontorer og mødelokaler

Virksomhed: Sådan får I de bedste kontorer og mødelokaler
SPONSERET AF DEKO.DK

ANNONCE fra deko.dk

Når medarbejdere i en virksomhed er på arbejde, skal de kunne koncentrere sig, så de kan være produktive og løse deres opgaver til tiden. På samme tid skal de have mulighed for at være sociale og føle sig godt tilpas.

Støj er ét af de største problemer, når det kommer til medarbejdertilfredshed og produktivitet i kontormiljøer. Det er især et problem i åbne kontorlandskaber, hvor alle kan høre og se alle. Dette problem kan man som virksomhed komme til livs ved fx at indrette små mødelokaler i det åbne kontormiljø ved hjælp af bl.a. glasvægge. Og dette kan indretningsentreprenører som fx DEKO hjælpe med.

Indret jeres kontorlandskab med lydisolerede glasvægge
Ro er helt essentielt for et godt arbejdsmiljø. Og er et åbent kontorlandskab noget, I har i jeres virksomhed, kan I heldigvis skabe mere ro ved hjælp af lydisolerede glasvægge. Væggene kan nemlig bruges til at skabe mødelokaler i kontorlandskabet, som medarbejderne kan snakke i uden at forstyrre deres kollegaer.

DEKO er specialister i indretning af kontor, erhvervs- og institutionsbyggerier, og de kan hjælpe jer med at indrette mødelokaler. DEKO kan også hjælpe med folde- og mobilvægge, lydisolerede lofter og brandsikre glasvægge.

Lydisolerede glasvægge er effektive, fordi de er tykke og derfor nemt kan reducere støj. Desuden har de flotte, elegante design, som giver et stilrent udtryk. Fordi væggene netop er lavet af glas, forbliver det åbne kontormiljø åbent, fordi der kan komme lys ind i mødelokalet.

Undersøgelser har vist, at medarbejdere, som sidder i åbne kontorlandskaber, har et dårligere humør og er mere stressede. Og det påvirker produktiviteten negativt. I kan altså med fordel gå i gang med at lave mødelokaler med lydisolerede glasvægge og optimere jeres arbejdsmiljø – især hvis I ved, at støj er et problem hos jer.

Få mere fleksibilitet med foldevægge
Hvis I gerne vil have en god, men ikke permanent løsning som en lydisoleret glasvæg, kan I vælge foldevægge. Foldevægge kan nemlig også bruges til at opsætte mødelokaler, men disse vægge giver jer mere fleksibilitet. Med foldevægge kan I fx den ene dag have to små mødelokaler og den næste dag have ét stort rum. Det giver jer altså mange muligheder og meget frihed.

Foldevæggene fås typisk i glas, og mange af dem er også lydisolerede, så de stadig kan være med til at reducere støj og dermed sikre jer ro, selvom der ikke er tale om permanente vægge. Foldevæggene består nemlig typisk af tolags glas og har en tykkelse på 80 mm.

Få professionel hjælp af indretningsentreprenører som DEKO
I behøver ikke selv tage jer af indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri. I kan med fordel få hjælp af en snedker- og tømrervirksomhed. DEKO er én af Danmarks største. De laver både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise og leverer dermed alle installations- og indretningsbehov, som jeres kontor har brug for.

Det eneste, I skal gøre, hvis I fx gerne vil have optimeret jeres arbejdsmiljø og have opstillet lydisolerede glasvægge, er at finde ud af, hvad I har af behov og designpræferencer og så dele disse med indretningsentreprenøren.