Spar både tid og penge - lav dine kunstige negle derhjemme

Spar både tid og penge - lav dine kunstige negle derhjemme
SPONSERET AF VOSSY.DK |

ANNONCE fra vossy.dk

I hverdagen kan det være lækkert at tage til en neglesalon, for at få lavet nogle fine kunstige negle. Det gør, at man i hverdagen ikke skal bekymre sig særligt meget om, hvordan ens negle ser ud - de er nemlig allerede ordnet med et resultat, der holder længe. Hvis du har svært ved at finde tiden og måske også pengene til regelmæssigt at tage en tur til neglesalonen, kan du overveje at lave dem selv derhjemme. Lær mere om dette ved at læse videre her.

Flotte polygel negle
Hvis du ønsker nemt selv at kunne lave nogle fine negle derhjemme, kan det være noget som polygel negle, som du skal overveje. Disse kan nemlig laves forholdsvist nemt, når man først fanger fidusen - og vil give et rigtigt fint resultat, så det faktisk ikke ligner noget, du selv har lavet. Du kan finde polygel negle her.

Her påføres polygel under en kunstig negl, der fungerer lidt som en støbningsform. Når gelen er tørret, kan ”formen” tages af, så det kun er polygelen, der sidder tilbage på neglen. Herefter kan neglen nemt files til ønskede form og længde. Du kan finde et hav af forskellige videoer online, der kan give dig præcise instrukser til, hvordan du kan lave dine egne polygel negle derhjemme.

Et flot og holdbart resultat
Polygel negle er en blanding af akryl- og ordinære gelnegle. Polygel er lettere og langt mere fleksible end normale akrylnegle, hvilket også gør, at de føles mere naturlige at have på. Det er derfor også en ideel løsning til dig, der måske ikke er så meget til kunstige negle normalt.

Udover at være enormt flotte, vil polygel negle også være noget, som holder længe. Alt efter, hvor meget du benytter dine hænder til arbejde i hverdagen, kan et sæt polygel negle holde helt op til en måned.

Spar tid og penge
Hvis du godt kan lide, at dine negle ser flotte ud, men ikke har tiden eller pengene til at tage en tur til neglesalonen hver tredje uge, skal du have fat i et polygel neglekit. Så kan du nemlig lave dem helt selv derhjemme.

Det vil helt sikkert også være lidt hyggeligt at kunne sætte en aften af til at lave nogle flotte negle på sig selv - det er jo også vigtigt, at man husker selvforkælelsen i hverdagen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning