Skab et rustikt udtryk med dit gulv

SPONSORERET AF TOPCEMENT.DK

Skab et rustikt udtryk med dit gulv

ANNONCE: 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det rustikke og rå look vinder voldsomt ind for tiden. Det er især noget, der kommer til udtryk med den populære New Yorker stil, som efterhånden blomstrer op, og som derfor også ses smukt forenet med det nordiske præg i flere danske hjem efterhånden.

Og især er det noget, der gr sig gældende med det materiale, der bliver valgt til de nye gulve. Her er det nemlig ikke gulvtæpper, parketgulve og trægulve, der vinder ind – i stedet er det alt i microcement, som anvendes.

En smuk kontrast

Med microcement skabes der et meget råt look med den grå farve. Og det er en stil, der går smukt i tråd med det naturlige, som er at finde i det nordiske udtryk. For eksempel er masser af grønne planter og bløde plaider med til at give en stor kontrast til det hårde look.

Men microcement er dog kun hårdt at se på. For faktisk er det blødere at bevæge sig på, end de fleste er klar over. Derfor er det et gulv, som er lækkert at gå på – også i bare tæer.

Let at vedligeholde

Men det er ikke det bedste.

For når det kommer til microcement, er der også tale om et materiale, som er yderst let at vedligeholde. Det vil sige, at det er et gulv der nemt og hurtigt kan rengøres, hvis der spildes eller tabes noget på det. Især børnefamilier og familier med dyr ser det som en meget stor fordel.

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så bør du tage et kig online allerede i dag. Her finder du nemlig et firma som; Top Cement, som står klar til at hjælpe dig i mål med dit drømmegulv – og det er noget, der gælder, uanset hvilket rum du ønsker belagt med microcement.Flere nyheder