Sådan vælger du den rette bedemand

Sådan vælger du den rette bedemand
SPONSERET AF BEDEMAND-DANMARK.DK

ANNONCE fra bedemand-danmark.dk

Et dødsfald er aldrig nemt. Det er derfor afgørende at vælge en bedemand som du føler dig tryg ved. I forbindelse med en begravelse eller bisættelse er der en række praktiske ting, der skal sørges for, som bedemanden hjælper med. Vi vil her komme nærmere ind på, hvordan du vælger den rette bedemand.

Tag stilling til, hvad du ønsker hjælp til
Gør det gerne klart fra starten af, hvilke opgaver du ønsker bedemanden skal løse, og hvilke I som efterladte selv tager jer af. En bedemand tager sig som udgangspunkt altid af levering af kisten, rustvognskørsel og transport af urne, men derudover er det muligt at tilkøbe en række ekstraydelser mod en merpris. Her er det vigtigt at du fra starten af har overvejet, hvor meget du ønsker hjælp til og hvor meget du selv klarer. Vælg derfor altid en bedemand hvor det er muligt at få en skræddersyet løsning, som passer til dine ønsker.

Spørg ind til prisen
Husk at spørg ind til prisen. Der er desværre rigtig mange, som finder det upassende at spørge ind til hvad de forskellige ydelser koster hos bedemanden. Men det er ikke spor upassende, og der kan faktisk være ganske store forskelle i prisen fra bedemand til bedemand. Sørg derfor for at indhente tilbud hos forskellige bedemænd, før du vælger hvem, du vil benytte dig af. Du skal dog ikke udelukkende gå efter prisen, men også ud fra hvilken bedemand, du føler dig tryg ved.

Vælg en lokal bedemand
Det kan i mange tilfælde være en fordel at vælge en lokal bedemand. Når du vælger en lokal bedemand sparer du nemlig omkostninger i forbindelse med transport, og du vil lettere kunne tage ud at snakke med bedemanden, hvis du har spørgsmål i forbindelse med begravelsen. På bedemand-danmark.dk kan du hurtigt og let finde en bedemand i en by nær dig.