Måder at finansiere bilen på

Måder at finansiere bilen på
SPONSERET AF FOCUSFLEX.DK |

ANNONCE fra focusflex.dk

Står du og skal have ny bil? Så har du garanteret været i gang med både at se på budgetter og hvad, der kan blive råd til, men måske også hvilken bil, du egentlig godt kunne tænke dig. Det er okay at drømme stort, også selvom du ved, at det lige nu ikke er så relevant for dig. Men hvis du er nået frem til, at du i øjeblikket ikke har mulighed for at købe en bil på vanlig vis, har du måske været ved at kigge på andre løsninger.

En ting er at købe en brugt bil, hvilket typisk gør, at du kan spare en hel del penge. Det man ved med biler er bare også, at de enormt hurtigt mister værdi, så det er en sum penge, man ikke skal forvente at få tilbage igen i samme grad. Til gengæld ved du præcist, hvor meget du skal give, hvis du vælger flexleasing privat.

Bliv klogere på leasing
Med leasing betaler du en månedlige rate, ligesom der bliver fastsat et estimat på bilens restværdi. Det er nogle af de ting, der spiller ind på den endelige pris, men det er rart for dig at vide, at du er sikker på, hvad der hver måned skal betales. Det attraktive ved det er også, at bilens afgift betales løbende og ikke på en gang og er fastsat alt efter bilens alder.

Er bilen mere end 36 måneder gammel, betales der kun 0,5 % af den samlede afgift, og det er noget af det, der er attraktivt for mange bilejere – især hvis du forventer, at bilen ikke er en, der skal holde i 10 år for dig, er flexleasing noget af det, der virkelig godt kan betale sig, at du kigger på. Det betyder også, at syn og lignende er noget af det, der kan være indregnet i prisen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning