Lektiehjælp – hvilken betydning har det for barnets læring?

Lektiehjælp – hvilken betydning har det for barnets læring?
SPONSERET AF GOTUTOR.DK |

ANNONCE fra gotutor.dk

Hvis du har børn, der går i skole, er det altid en god ide at overveje lektiehjælp. Lektiehjælp har en positiv effekt på barnets læring, fordi det sikrer et højere niveau af viden og sikrer, at dit barn lærer så meget som muligt og får hjælp til eventuelle udfordringer. Lektiehjælp er også med til at styrke barnets selvtillid og motivation, da mange føler sig mere trygge ved at lære, når de får ekstra hjælp og vejledning. Lektiehjælp er desuden med til at forbedre barnets sociale kompetencer, da de lærer at samarbejde med andre børn og voksne. Læs her hvilken betydning lektiehjælp kan have for dit barn og dets læring.

Hvilke fordele er der ved at få lektiehjælp?
Der er mange fordele ved at få lektiehjælp. For det første, så er det en stor hjælp for børnene, der måske har svært ved at følge med i undervisningen på egen hånd, og har brug for ekstra vejledning. Med lektiehjælp får de den ekstra hjælp, som de har brug for, og kan dermed også følge bedre med i undervisningen i det daglige. Kontakt for eksempel GoTutor, hvis du leder efter god lektiehjælp til dit barn. 
Lektiehjælp er også en god idé, hvis I som forældre ikke har mulighed for, at investere nok tid i at hjælpe jeres børn med skolearbejdet, men stadig gerne vil give dem den bedste mulighed for god læring og for at nyde skolen.

Hvordan kan man få lektiehjælp?
Der er flere forskellige måder, man kan få lektiehjælp på. Man kan eksempelvis tilmelde sig en lektiecafe, hvor man mødes med andre elever og får hjælp af en voksen. På denne måde kan man både få hjælp til selve lektierne, men også til at forstå stoffet bedre. Derudover kan man også søge på nettet og kontakte bureauer som GoTutor eller spørge venner og familie, hvilke erfaringer de har. Det kan også være en god idé at tage kontakt til sit barns lærer og spørge, om de har et par gode råd til, hvornår eller hvordan, man bør opsøge lektiehjælp og vejledning til lektiehjælp.

Hvilken betydning har lektiehjælp for dit barn?
Lektiehjælp har en stor betydning for mange børn. Det er ikke alle børn, der kan lave lektierne på egen hånd, og nogle har brug for lidt ekstra hjælp til at få styr på skolearbejdet. Lektiehjælpen giver barnet mulighed for at få den rette hjælp. Lektiehjælpen kan desuden give barnet selvtillid og et bedre selvværd, da lektiehjælpen kan skabe positive oplevelser med læring og viden.
 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?