HUGGED kugledyne er en af de mest populære i Danmark!
SPONSORERET AF HUGGED.DK • GRATIS

HUGGED kugledyne er en af de mest populære i Danmark!

ANNONCE:

Hvis du har søvnproblemer af enten den ene eller anden årsag, skal du overveje at investere i en kugledyne. En kugledyne virker ikke som noget mirakelmiddel på dårlig søvn, men det er et hjælpemiddel, der fungerer godt for rigtig mange.

Derfor er det helt sikkert værd at prøve, hvis du døjer med dårlig søvn.

En kugledyne kan være med til at lade kroppen falde hurtigere til ro

En kugledyne er en dyne, der er fyldt med små kugler/granulater, hvilket resulterer i en dyne med vægt og tyngde. Det er en tyngde, der virker sansestimulerende, fordi du mærker din egen krop i langt højere grad end med en almindelig dyne. Når dine sanser bliver stimuleret, falder du ofte også hurtigere og nemmere til ro – dette er flere gange blevet videnskabeligt bevist, og netop derfor er kugledyner blevet populære.

Hvis du har problemer med uro i din krop, når du forsøger at sove, kan en kugledyne være et godt valg. I hvert fald er det noget, der hjælper for mange. Kugledyner har vist sig f.eks. at hjælpe rigtig godt for folk, der lider af mentale udfordringer såsom stress, ADHD, autisme, depression eller andre udfordringer, der gør det svært at falde i søvn og finde ro.

Find et stærkt udvalg af kugledyner hos HUGGED

Hos HUGGED.dk er de specialiserede i netop kugledyner. De har en målsætning om at hjælpe personer med søvnproblemer. De har et stærkt udvalg af kugledyner til både børn og voksne i et innovativt, dansk design. Derfor er HUGGED også et populært blandt mange.

Vælg en kugledyne der passer til dig

En kugledyne er som sagt en dyne med noget vægt i. Hvis du leder efter en kugledyne, skal du være opmærksom på at vælge en, der passer netop til dig. Din vægt har nemlig betydning for, hvilken kugledyne, du bør vælge. En kugledyne bør veje cirka 10% af din egen kropsvægt for det bedste resultat.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.