Går muskelsmerterne ikke væk? Se en fysioterapeut

Går muskelsmerterne ikke væk? Se en fysioterapeut
SPONSERET AF THOMSEN-FYS.DK |

ANNONCE fra thomsen-fys.dk

Nogle smerter i muskler og led går væk af sig selv, og andre gør ikke. Og selv hvis den konstante smerte et bestemt sted i kroppen stopper efter en stund, så kan det sagtens være, at en skade har gjort, at du ikke kan dyrke en bestemt aktivitet igen uden at vække smerterne på ny. Står du med smerter i muskler og led, bliver det måske aktuelt, at du får fat i en fysioterapeut, som kan se på dig.

Kom ovenpå igen efter en idrætsskade
Har du fx lidt en idrætsskade, så er det oplagt at kontakte en fysioterapeut for at få klarlagt skadens omfang, samt hvad der er den rette behandling og genoptræning. Konsekvensen af at ignorere en idrætsskade kan være katastrofal og få betydning for din evne til at kunne dyrke idræt i fremtiden. Idrætsskader kan antage mange former som fx korsbåndskader, tennisalbue og fibersprængninger.

Måske er zoneterapi værd at prøve
Er du villig til at prøve zoneterapi, så kan du måske finde nogen til jobbet hos en fysioterapeut. Zoneterapi bliver brugt mod stress, muskelsmerter og problemer med fordøjelsen. Det menes også at kunne mildne luftvejsproblemer. Har du prøvet at få bugt med disse gener, hvor alt andet er slået fejl, er zoneterapi måske et forsøg værd. Hør en fysioterapeut om, hvilken behandling giver mening.

Har du smerter? Lad en fysioterapeut se på dig
Før nogen form for behandling igangsættes, vil en fysioterapeut gerne lige snakke med dig ansigt til ansigt og kunne vurdere, om du faktisk har et problem, en fysioterapeut kan hjælpe med. Så book tid hos en fysioterapeut for at blive tjekket, hvis du har nogle mærkelige smerter, der ikke går væk af sig selv, eller som blusser op, når du udfører en bestemt handling. Måske kan en terapeut hjælpe.

Book et møde med en fysioterapeut, hvis du vil have dine smerter undersøgt.

 

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 30-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag - fredag morgen: På den anden side af midnat venter dig fornuftige priser i omegnen af 2,30 kr./kWh alt inkl. Vinden er fortsat svag og den nordiske vandkraft lader også vente på sig - derfor endnu en dag med et højt prisniveau med tæt på 6 kr./kWh alt inkl. mellem 17 og 18. Opdateret 13.07. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning