Få aktiveret barnet i en tidlig alder
SPONSERET AF BOERNEBOBLEN.DK • GRATIS

Få aktiveret barnet i en tidlig alder

ANNONCE:

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man pludselig bliver forældre og skal tage ansvar for et lille barn, der ikke kan klare sig selv. Her handler det først og fremmest om at indfinde sig med, at barnets behov altid kommer i første række, og derefter skal man tænke over alt fra børneopdragelse til praktiske gøremål i hverdagen. Det er ikke let at blive forældre, og midt i alt hurlumhejet skal man huske at få aktiveret barnet allerede i en tidlig alder for at opbygge et tæt bånd og for at styrke barnets motorik.

Babysvømning spiller på alle tangenter

Når det kommer til aktiviteter, som man kan inddrage sit lille barn i, så er der få aktiviteter, der er ligeså gode som babysvømning. Babysvømning er en perfekt kombination af gode motoriske udfordringer for barnet og nærhed med forældrene, og det er én af de aktiviteter, som man godt kan starte på tidligt i barnets liv. Babysvømning er dog ikke noget, man lige kan kaste sig ud i på egen hånd, og derfor er det en god idé at melde sig på et hold, hvor man kan få instruktioner til sikker vandleg af professionelle.

Der er mange firmaer, der har specialiseret sig i at byde på babysvømning for børn og deres forældre, og ét af disse er Børneboblen, der har base i København. Her kan barnet blive udfordret på motorikken, mens det hygger sig i vandet med forældrene, og der er ingen tvivl om, at det er penge, der er godt givet ud, når man tænker på de gavnlige effekter, denne aktivitet kan have for barnet.

Massage og rytmiske udfordringer kan aktivere de mindre børn

Når man leder efter gode aktiviteter til mindre børn, så vil man hurtigt blive præsenteret for både babymassage og babyrytmik, der er med til at udvikle barnet på vidt forskellig vis. Babymassage giver en masse fysisk velvære hos barnet, der kan være med til at udvikle en større tryghed og intimitet med forældrene, og babyrytmik er med til både at styrke motorikken og til at stimulere alle barnets sanser. Der er med andre ord gode fordele ved begge disse aktiviteter, og der er ingen tvivl om, at en kombination af dem begge gør en stor forskel for de mindre børn.

Som forældre er det vigtigt, at man tager sig tid til at være tæt med sit barn, og de fastlagte aktiviteter kan være et godt pusterum til frihed og mulighed for samvær med barnet i en travl hverdag - og det er noget, der kommer barnet til gode på den lange bane.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.